USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Няня з Луцька, яка вдарила сина Фреймут, може потрапити до «чорного списку»

12 Березня 2018 08:29
Горе-няня, яка вдарила по обличчю сина Ольги Фреймут, швидше за все потрапить до "чорного списку" і, напевно, більше не зможе влаштуватись на подібну роботу у столиці. Про це інформує "Знай" з посиланням на "Вести".

Цю ситуацію прокоментувала директор однієї з найпопулярніших агенцій, яка займається підбором нянь для дітей українських селебрітіс.

"У цьому випадку агентство, яке надало няню, має їй компенсувати всю суму, яку вона їм заплатила за весь цей час. Зазвичай няням такого рівня клієнтів, як Ольга, сплачується від однієї тисячі гривень на добу. Що стосується самої няні, то вона потрапить в “чорний список”, який формують агентства і обмінюються ним. в результаті вона навряд чи тепер знайде роботу в Києві”, – сказала директор агентства.

Вона також заявила, що оштрафувати няню можна тільки через суд, оскільки між нянею і клієнтом, як правило, ніякі контракти не підписуються.

Що стосується покаpань дітей, які допустимі, то вони можуть бути лише в ігровій формі. Наприклад, якщо дитина не хоче їсти кашу або робити уроки, то няня може лише сказати йому, що не гратиме з ним в гру, яку він любить. У нас був один раз конфлікт, коли дитина сильно вкусила за палець кухарку, але вона стрималася від того, щоб якось відповісти йому. Після конфлікту вона за моєю рекомендацією лише поговорила з батьком дитини, який вже потім сам вжив заходів “, – розповіла директор агентства.

Нагадаємо, няня, яку звуть Марія Сенатор, дала ляпаса маленькому синові Фреймут Валерію. При цьому дитину вона вдарила як дорослу людину, не дивлячись на те, що хлопчикові немає ще й двох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
тт Показати IP 12 Березня 2018 08:41
досить піару ,нормальна мама своє чадо виховує сама.
Вася Показати IP 12 Березня 2018 08:57
А Фреймут що краща? Мабуть і няню таку ж підібрала. Фреймут себе веде як пуп землі, така прискіплива до всіх і мабуть і син такий, щось не те і вкусив. Нехай Ольга Фреймут сама виховує дітей.
Лучанин Показати IP 12 Березня 2018 11:00
"оскільки між нянею і клієнтом, як правило, ніякі контракти не підписуються." Такі, блін, правильні, а людину на роботу без договору беруть. То ще потрібно, щоб ними податкова зайнялась...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus