USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нормальне теплопостачання у Луцьку відновили «під чесне слово» губернатора?

19 Грудня 2008 19:01
Голова Волинської обласної державної адміністрації Микола Романюк під час засідання колегії Волинської облради розповів про свою участь у вирішенні питання щодо подачі тепла у 33-й та 40-й мікрорайони обласного центру, - інформує 19 грудня репортер «Волинських Новин».
Депутат-регіонал Петро Пронь підняв питання щодо постачання теплової енергії у спальні райони Луцька, що обігріваються від котельні на вулиці Карбишева. Голова Волинської ОДА Микола Романюк відповів: «Справа в тому, що вчора, під моє чесне слово, що Шиба розрахується, попросив, щоб включили людям тепло».
«Я заставлю Шибу розрахуватися за отримані послуги», – додав пан Романюк.
Пізніше в ексклюзивному коментарі волинський губернатор зазначив: «Люди страждають... І я просто попросив, щоб включили це тепло, проаналізував ситуацію і буду розмовляти з міським головою (Богданом Шибою, - «ВН»), щоб вони оперативно розраховувалися. Бо станом на вчора ще було десь більше півтора мільйона за грудень не виплачено (боргів перед «Луцьктеплоенерго», - «ВН»)».
За словами Микола Романюка, цей факт підтверджується наявною у нього офіційною довідкою.
«Я завжди бачу вихід із ситуації не в переписках в Інтернеті, виступах по телебаченню. А я бачу завжди вихід з будь-якої ситуації через стіл переговорів. Сідати за стіл переговорів, домовлятися, виписувати чіткі правила гри, але... але за все потрібно платити. Якщо ви прийдете в магазин і захочете щось купити - ви ж не купите, якщо нема грошей», - сказав пан Романюк.
Довідково:
За повідомленням ІАЦ «Луцьк», у результаті переговорів між керівниками державно-комунального підприємства «Луцьктепло» та ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» 18 грудня за участю представників міської влади досягнуті домовленості про те, що мешканці 33-го та 40-го кварталів Луцька таки отримають повноцінне тепло.
«В результаті понад тригодинних переговорів було досягнуто компромісного рішення щодо порядку розрахунків між «Луцьктепло» та «Луцьктеплоенерго»… Головному інженеру «Луцьктеплоенерго» дана вказівка підвищувати температурний режим у тепломережах. За декілька годин теплоносій вийде на оптимальний рівень, і в оселях мешканців 33-го і 40-го кварталів цієї ночі помітно потепліє», – зауважив заступник Луцького міського голови Владислав Стемковський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Злидень Показати IP 19 Грудня 2008 19:31
Ось хто виявляється нас врятував...
Анонім Показати IP 19 Грудня 2008 19:33
Ага. А Шиба приписує заслуги собі... Якщо постане питання, хто говорить правду - Шиба чи Романюк, то я схиляюсь вірити другому!
Анонім Показати IP 20 Грудня 2008 00:01
Вибачте будь-ласка мене за шибу, я за нього не голосував, чесно!
Житель Показати IP 21 Грудня 2008 13:28
Вони просто злякались мітингу з перевернутими машинами і вибитими вікнами! І правильно зробили,бо гратися ніхто тепер не буде!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus