USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Нова смертельна гра МОМО: названі номери телефонів та потенційні жертви

9 Серпня 2018 18:35
У соцмережі поширюють відразу кілька номерів смертельної гри МОМО, яка розрахована на дітей, які хочуть відповідати батьківським очікуванням.

Про це у коментарі Obozrevatel розповів віце-президент Української асоціації психоаналізу Володимир Мамко.

За його словами, такі діти намагаються знайти себе і відповісти на питання – жити чи не жити.

«Це певна категорія дітей, з тендітною психікою. На них це і розраховано. Це хлопці, які залежні від інших, вони хочуть відповідати чиїмось очікуванням, бути коханими батьками. І якщо вони чують загрозу, що буде погано їх близьким, мамі, наприклад, то вони готові виконати вимоги«», – зазначив Мамко.

За його словами, персонаж гри (страшна дівчина з виряченими очима, величезним ротом і курячими лапами) – прототип матері.

«Недарма ж придумали цю жінку-птицю. Це така страшна мама, якій потрібно підкорятися. Вони готові принести себе в жертву, накласти на себе руки, аби мама їх любила. Ось так їх розводять на почуття провини», – підсумував Мамко.

Як повідомлялося, в мережі серед підлітків і дітей набирає популярності нова небезпечна інтерактивна гра МОМО, яка може стати аналогом смертельної гри.

Вона поширюється за допомогою месенджера WhatsАpp. Спочатку в контактах з'являється новий користувач - анонімний куратор, підписаний як MOMO. Він надсилає підліткам страшні картинки, фотографії із зображенням сцен насильства, а потім пропонує виконувати різні накази. Якщо ж людина відмовляється це робити, ъй починають погрожувати.

Як з'ясували ЗМІ, у соціальних мережах поширюють відразу кілька мобільних номерів, з яких можуть приходити інструкції від МОМО в What's App, і всі вони з різними кодами: +5266817 ***, +5731352 ***, +9945539 ***, + 1580313 *** та інші.

Майже на всіх цих номерах стоять аватарки з фото МОМО, правда, останній раз їх господарі заходили в месенджер ще в липні. Так що на повідомлення ЗМІ ніхто поки не відповів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Любі свині Показати IP 9 Серпня 2018 19:20
На Ганю Герман троха схожа....
Нєт!!! до Любі свині Показати IP 9 Серпня 2018 20:58
Ця курка не така гидка як Герман.
Прикро Показати IP 9 Серпня 2018 20:38
Якби автори статті досконаліше вивчили тему то знали б, що це акаунт-вірус, який краде персональні дані, якщо зателефонувати, а сама "момо" це скульптура з музею жахів. І основне завдання цього бота - крадіжка персональних даних
Mykhailo до Прикро Показати IP 9 Серпня 2018 21:59
Якби журналісти відповідально ставилися до своїх обов'язків, то не поширювали б цю єрунду
Олег Показати IP 22 Серпня 2018 22:15
Добре що поширюють,тепер дітки які ще про це незнають,будуть цікавитися

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus