USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Нововолинським випускникам допомагали з вибором професії

4 Квітня 2009 14:00
День відкритих дверей відбувся у Вищому професійно-технічному училищі міста Нововолинський. Для у часті в ньому запросили батьків та учнів 9-11 класів загальноосвітніх шкіл міста, а також ветеранів праці училища. Про це повідомляють «Волинські Новини».
На свято також прийшли представники обласного управління освіти, міської ради та молодіжних організацій міста. Гостинні господарі зустрічали своїх гостей розмаїттям зразків учнівських робіт, які давали уяву про професії, яким тут навчають.
На виставці представили торти, тістечка, печиво, рулети, кекси, вишиті різними техніками рушники, сорочки, скатертини, серветки та різноманітні гірничі макети.
Гостей проводили робочими класами-майстернями. Батьки і діти отримали інформацію про вступ до училища та побували на екскурсіях у різних викладачів та майстрів з фахової підготовки, де змогли ознайомитися з матеріально-технічною базою училища та навчально-виробничим процесом.
Заступник директора з навчально-виховної роботи ВПУ Віктор Панасюк із запалом розповідав, скільки сил докладають викладачі на чолі із керівництвом, щоб створити належні умови для професійної самореалізації учнів, їх професійно-технічної підготовки на високому рівні з урахуванням потреб ринку.
Віктор Панасюк зауважив, що день відкритих дверей у них проводять щороку навесні. Адже саме зараз гаряча пора вибору подальшої дороги у житті випускників. А для того, щоб зробити правильний вибір, насамперед треба бути обізнаним у можливостях, які забезпечують своїм випускникам навчальні заклади. На завершення  заходу вихованці ВПУ продемонстрували свою творчість у художній самодіяльності. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus