USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нову коаліцію «на трьох» може не дозволити Президент, – нардеп Кирильчук

15 Вересня 2008 11:18
Перший заступник голови Бюджетного комітету Верховної Ради Євген Кирильчук побоюється, що Президент може заблокувати процес створення нової коаліції у складі БЮТ, НУ-НС і Блок Литвина. Про це пан Кирильчук розповів у телефонному коментарі «Волинським Новинам».
За словами пана Кирильчука, він щойно вийшов із кабінету Прем’єр-Міністра, де поміж іншим обговорювалися і перспективи коаліції. Зокрема нардеп висловив побоювання, що одинадцять «ЄЦівських» нардепів в НУ-НС можуть не ввійти до нової коаліції, тому треба шукати третього. Цілком можливо, що цим третім стане Блок Литвина.
У будь-якому разі на створення коаліції є місяць. Президент може не дозволити «НУ» увійти до коаліції, – зазначив Євген Кирильчук. За його словами, лише главі держави потрібні нові вибори. Тому нічого іншого не залишається – або нові вибори, або нова коаліція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олександр Показати IP 15 Вересня 2008 14:16
Справді, Литвин до такого ступеня не хоче нових виборів, що може й піти у нову коаліцію. Теоретично. А практично - вже зовсім скоро побачимо.
Анонім Показати IP 15 Вересня 2008 16:24
Чому акцентувати на ЄЦівців, адже першими каоліцію покинули БЮТівець та Народний Самооборонівець

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus