USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Новий туристичний маршрут з трьох сіл: запрошують на екскурсію Боратинською громадою

13 Вересня 2022 10:41
Боратинська громада славиться своєю історією, адже землі навколо міста завжди були привабливі для різних народів та поколінь. Тут були чеські колонії та польські поселення, знаходилися стратегічні національні об’єкти та мешкали видатні особистості. Нашарування культур різних часів і народів вражає та надихає на нові звершення.

«Пропонуємо перенестися на кілька століть назад та поринути у вир історії рідного краю, завітавши на екскурсію Боратинською громадою. Запрошуємо жителів громади, гостей та всіх охочих апробувати новий туристичний маршрут, що пролягає територією трьох сіл», – йдеться у повідомленні громади.

Тур включає три екскурсії:

«Боратин – три села об’єднані історією» («Великий Боратин», «Малий Боратин», «Чеський Боратин» – зразки чеської архітектури, колишній костел, Боратинський форт);

«Баїв – земля, де тече вода і мед» (клуб-музей історії села Баїв та Волинського бджільництва, перший пам’ятник бджолі на Волині, пасіка, джерело «Криниця»);

«Гірка Полонка – стежками козацької і повстанської слави» (музей-скансен під відкритим небом «Козацька Січ», криївка-музей УПА «Блок»).

Екскурсія відбудеться 16 вересня, початок о 10:00.

Запис за телефоном +380957084015. Вхід вільний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
волинянин Показати IP 13 Вересня 2022 10:54
що ви курите, сітки плетіть!!! Війна іде
ОДІН. Показати IP 13 Вересня 2022 13:31
ХАЙ ЗА ОДНО ПОЦІКАВЛЯЦЯ ЗА ЯКІ ГРОШІ ТАМ БІЛЯ СТИРУ ЗАРАЗ БУДИНКИ З БАСЕЙНАМИ БУДУЮТЬ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus