USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Новий український фільм виходить у прокат

7 Травня 2015 11:37
Українська мелодрама «Це Я» Анни Акулевич виходить сьогодні у прокат. Про це йдеться на сайті Держкіно.

Сюжет фільму — це історія сучасної української сім'ї з несподіваним фіналом і відповідним посланням для того, хто сповідує мораль. Це історія про нас. Про те, як ми не вміємо чути один одного, але вміємо любити по-справжньому… В маленьке українське містечко з Росії до батьків приїздить Яна. Тут живе її восьмирічна донька, яку з дитинства виховують бабуся, дідусь і сім'я молодшої сестри Яни. Приїзду гості з Росії чекала вся сім'я, але дочекалися проблем і конфліктів.

Фільм створила компанія Contakt studio. Саундтрек до нього написав відомий український співак Олег Скрипка, а в головних ролях знялися Я. Соболевська, Г. Ткач, В. Зубрейчук, І. Калашнікова та В. Чорношкур.

Мелодрама за жанром, фільм Анни Акулевич виходить на 37 копіях в 14 містах України. Його прокатом займається вітчизняна компанія UFD (Ukrainian Film Distribution), офіційний дистриб’ютор американського мейджора 20th Century Fox Film Corporation, що нещодавно прокатувала ще один український фільм, створений за участю Держкіно — «Незламна».

До слова, фільм, створений за фінансування Державного агентства України з питань кіно, вже отримав спеціальний приз на МКФ в Анкарі (Туреччина) і Гран-прі та приз за музичне оформлення в Луканії (Італія), а також був учасником 15-го МКФ Незалежних Днів в Карлсруе (Німеччина).

Нагадаємо, нещодавно документальний короткометражний фільм про кримських татар «Кирим» українського режисера Ксенії Жорноклей став володарем бронзової статуетки «Приз Ремі» на Міжнародному кінофестивалі у Х'юстоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вовик Показати IP 7 Травня 2015 12:14
коментар було видалено
Анатоль_ Показати IP 7 Травня 2015 12:39
Білєти почьом? Якщо до 2 грн. то піду, якщо дорожче то не піду!
ЗМІ до Анатоль_ Показати IP 7 Травня 2015 14:08
За ціною до 2 грн є лише одна розвага - пробігтися по місту, в крайньому разі проїхатись тролейбусом, бо навіть подорож маршруткою коштує дорожче.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus