USD 40.90 41.40
  • USD 40.90 41.40
  • EUR 40.90 41.40
  • PLN 10.30 10.55

Новий житловий комплекс у Луцьку – U Home: комфорт, зручність та безпека для сучасного життя*

29 Червня 2023 10:00
У новому житловому комплексі у Луцьку – U Home від компанії Єврохолдінг, – ви знайдете все, що потрібно для сучасного життя. Цей комплекс пропонує унікальні переваги та забезпечує комфортні умови для мешканців.

U Home – це не просто будинки, це справжній дім, де ви знайдете все необхідне для затишку. Одна з головних переваг комплексу – його розташування. U Home знаходиться в зручній локації, яка дозволяє швидко дістатись до центру міста та, водночас, насолоджуватись спокоєм та природою передмістя. Розташування на вулицях Ковельська та Левадна забезпечує зручний доступ до усіх необхідних сервісів та інфраструктури.

Увага до деталей – ще одна перевага U Home. Будинки комплексу мають низьку поверховість та велику територію, що створює приємну і невимушену атмосферу. Фасади будинків оформлені в світлих тонах зі стриманим декором, а використовувані матеріали є якісними та енергоефективними. Також, увагу приділяєтьсяоблаштуванню прилеглої території – тут знайдеться все для затишного життя: власний паркінг, зона відпочинку та спортивних занять, дитячий майданчик та арт-об’єкти з національним колоритом. Мешканці перших поверхів матимуть можливість насолоджуватись власними терасами.
Усередині квартир U Home продумано кожну деталь, щоб забезпечити приємне проживання. Панорамні вікна забезпечать достатню кількість природнього світла, а цікаві планування дадуть можливість реалізувати найсміливіші дизайнерські ідеї. У квартирах є просторі кухні, зручні кімнати, гардеробні та панорамні лоджії.

Комплекс покладає особливий акцент на енергоефективність та звукоізоляцію. Встановлені високоякісні енергозберігаючі вікна, індивідуальне опалення та надійні котли. Будівлі зводяться з використанням сучасних технологій утеплення, що забезпечує високі показники тепло- та звукоізоляції.

Єврохолдінг завжди докладає максимум зусиль, щоб задовольнити потреби своїх клієнтів та надати їм найкращі умови для життя. U Home є ще одним прикладом надійності та високих стандартів, які втілюються в кожному проекті компанії.
U Home пропонує зручну систему розтермінування купівлі житла. Компанія розуміє, що придбання нерухомості – велике рішення і надає можливість розподілити платежі на зручний для вас період часу.Це дає вам можливість придбати ваше омріяне житло без надмірного фінансового тиску.

Також у житловому комплексі U Home передбачена власна комерційна інфраструктура, що додає зручності та комфорту для мешканців: усе необхідне для щоденного життя буде розташоване зовсім поруч.

Людям, які мають власний бізнес, або мріють про його створення, компанія пропонує вигідні можливості співпраці та партнерства. Стати партнером U Home – це можливість отримати вигоди від співпраці з сучасним житловим комплексом, який пропонує комфортні умови проживання та зручну інфраструктуру. Ваш бізнес матиме доступ до широкої аудиторії мешканців комплексу, що знаходятьсяу безпосередній близькості. Бізнес-локація U Home охоплюватиме межуючі райони приватної забудови міста з великим автотрафіком. Усе це створить потенціал для успішного розвитку вашого бізнесу.
Завітайте у консультаційний центр продажу U Home, щоб обговорити деталі бізнес-співпраці чи умови розтермінування платежів при купівлі квартири. Наша команда буде рада надати вам всю необхідну інформацію та підтримку в цьому процесі.

U Home – дім про тебе та твої цінності.

Телефонуйте 050 772 20 22

https://www.instagram.com/u_home_lutsk/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
хз Показати IP 29 Червня 2023 13:44
розташування військова таємниця
Підпільник Кіндрат Показати IP 29 Червня 2023 20:36
Так, Ковельська і Левадна- це дуже точна адреса!)) Точніше не можна, щоб кацапи не поцілили !))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus