USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«НУ» назвала ціну своєї участі у новій парламентській коаліції

22 Вересня 2008 15:02

Політрада НСНУ ухвалила на своєму засіданні «Програмні принципи діяльності нової парламентської коаліції». За словами голови партії В’ячеслава Кириленка, це публічний і програмний документ, згідно з яким «Наша Україна» пропонуватиме парламентським фракціям створити нову коаліцію. Про це «Волинським Новинам» 22 вересня повідомила Оксана Прокопчук у прес-службі ВОО НСНУ.
Зокрема помаранчеві вимагають засудити російську агресію проти Грузії і вимагати виведення російських військ із грузинської території. Також НСНУ вимагає узгодити дії уряду і парламенту для вступу України до НАТО.
Окрім того, помаранчеві хочуть проведення прозорої приватизації державного майна, спрямування коштів, отриманих від приватизації, на задоволення потреб розвитку економіки.
Також «НУ» вимагає диверсифікації джерел енергопостачання, в тому числі – забезпечення функціонування нафтопроводу «Одеса-Броди» у аверсному напрямку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
\"маленький українець\" Показати IP 22 Вересня 2008 15:27
Тобто, Наша Україна хоче: - щоб людям не повертали заощадження по 1000 грн., а спрямували їх для потреб приватної економіки, тобто Ахметову, коломойському, Пінчуку, Ющенку Петру, третьякову і т.д. - спровокувати Росію на конфлікт з Україною, - передати 300 тис. тонн нафти з газопроводу Одеса-Броди Коломойському. А де ж турбота про "маленького українця"?
Анонім Показати IP 23 Вересня 2008 10:00
Ні Наша Україна хоче щоб БЮТ обєднався з ПР і Янукович Юльку...(навчив відповідати за базар)
Оглядач Показати IP 24 Вересня 2008 14:48
Настає період коли НУНСовці йдуть на смітник історії як використані нацюцюрники. Але нова влада США знайде собі нових холуїв, а бажаючих бути західними нацюцюрниками в Україні хоч греблю гати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus