USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волиньобленерго» хоче відключити «Луцьктепло» від електропостачання

15 Грудня 2017 10:15
Із понеділка ПрАТ «Волиньобленерго» погрожує відключити ДКП «Луцьктепло» від енергопостачання, якщо комунальне підприємство не розрахується з боргами.

Про це йшлося під час позачергової 35-ї сесії Луцької міської ради 15 грудня.

Радник Луцького міського голови, депутат Ігор Поліщук попросив підтримати перерозподіл коштів на ДКП «Луцьктепло», адже підприємство навмисне доводять до зупинки.

«Я прошу підтримати перерозподіл коштів для ДКП «Луцьктепло», адже люди з листопада без зарплати, потрібно ще кошти на паливо-мастильні матеріали, а також із «Волиньобленерго» надійшло повідомлення, що 18 числа ДКП «Луцьктепло» відключать від енергопостачання, якщо не погасять борги», - розповів Ігор Поліщук.

Депутат Тарас Шляхтич запропонував не підтримувати розподіл коштів для «Луцьктепло», мовляв, суд визнав, що рахунки комунального підприємства заблоковано незаконно, тому варто почекати.

Втім, Ігор Поліщук інформував, що виконавча служба саботує роботу ДКП «Луцьктепло».

Після дискусій більшість депутатів виступили на підтримку комунального підприємства.

Нагадаємо, зі слів директора ДКП «Луцьктепло» Валентини Малютіної, незважаючи на постанову суду про розблокування рахунків державного комунального підприємства «Луцьктепло», рахунки підприємства і досі знаходяться під арештом, оскільки судове рішення не виконується. Таким чином у Луцьку може припинитися опалювальний сезон, бо через заблоковані рахунки підприємство не може розрахуватися за енергоносії. Банківські рахунки ДКП «Луцьктепло» заморозили через фірму-прокладку «Тепелен», із групи «Континіум», яка намагається незаконно стягнути 28 млнгривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
До властьімущих Показати IP 15 Грудня 2017 10:39
Чого тим питанням займається Поліщук ? Він всього навсього тільки радник. Де в. о. міського голови ? Де прокуратура ? Де суд ? Де Гунчик, де Кабмін ? Стільки років товчете воду в ступі . Якщо ви не будете нічого робити, то за вас зробить народ. Тільки вже вам тоді місця в Луцьку не буде.
Користувач Показати IP 18 Грудня 2017 23:27
Шановні панове Континіум, вгамуйтесь і зрозумійте що влада вже втікала з рук, зрозумійте що не ви вже пануєте на Волині. Дайте людям працювати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus