USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Обмін добром: візит волинян до маленьких мешканців сходу

10 Січня 2015 11:39
Бійці зі волонтерами навідалися у школи та дитячі садочки одного із міст на Донеччині із солодощами, книгами та розвиваючими іграми. Діти неабияк тішилися подарункам та найбільше вони дякували суворим бійцям за те, що вони стали на захист їхніх родин і помешкань. Фоторепортаж поїздки волинських бійців і волонтерів подають у прес-службі волинської міліції.

Завдяки представникам БО «Благодійний фонд Марини Шеремет» малеча отримала новорічно-різдвяні подарунки.

– Цей населений пункт ми, так би мовити, взяли під опіку п’ять місяців тому, – розповіла засновниця фонду Марина Шеремет. – Тепер намагаємося кожні десять днів навідуватися сюди із речами першої необхідності. При цьому намагаємося не обділити нікого: нас тут уже знають не лише дітлахи, а і дорослі.

Марину та волонтерів її благодійної організації у місті дійсно впізнають усі мешканці, адже кожен їхніх приїзд для місцевих – це можливість отримати належну гуманітарну допомогу. А привозять волонтери те, чого найбільше потребують люди: це і продукти харчування, і одяг, і предмети особистої гігієни.

А у період новорічно-різдвяних свят у полі зору благодійників опинилися найменші жителі міста. Тож, заручившись підтримкою працівників роти патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь» УМВС України у Волинській області, волонтери навідалися в гості у школи та дитячі садочки, де їх із нетерпінням чекали.

– Ми передали дітям те, чого їм справді не вистачає, – розповів командир спецпідрозділу Олександр Фацевич. – Окрім солодощів, малеча отримала цікаві книги та розвиваючі ігри. Так вони зможуть відволіктися від бойових дій, звуків снаряд і пострілів із різних видів зброї. Сподіваюся, наші подарунки стануть для них першим кроком у безтурботне дитинство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДІТИ СХОДУ ОТРИМАЛИ ОБЕРЕГИ ВІД ЛУЧАН

Отримавши презенти, діти неабияк тішилися. Та найбільше вони дякували суворим бійцям за те, що не забувають про них, що вони стали на захист їхніх родин і помешкань.

Своєю чергою гості, розчулені такою підтримкою, пообіцяли, що й надалі дбатимуть про їхню безпеку та навідуватимуться у гості.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus