USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Обшуки у волинській поліції – через махінації з ремонтом авто, – джерело

11 Грудня 2018 20:19
Обшуки в Головному управлінні Національної поліції Волинської області відбулись у рамках провадження щодо розтрати коштів транспортним управлінням. Слідчі підозрюють, що кошти, виділені на ремонт автомобілів, проводили через липові фірми, а роботи не виконували.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомило джерело в правоохоронних органах.

Нагадаємо, 11 грудня в приміщенні ГУНП Волинської області відбулись обшуки, під час слідчих дій в одному з кабінетів вибили двері. За інформацією джерела, працювали співробітники головного слідчого управління ГУНП.

За версією слідства, працівники транспортного відділу, відділу забезпечення апарату у змові з колегами привласнювали кошти, виділені на ремонт поліцейських автомобілів та їх сервісне обслуговування. Зокрема, йдеться й про нові Isuzu D-max. Гроші, виділені на заміну покришок, масла, сервісне обслуговування та ремонт, списували, а роботи проводили в не повному обсязі, або ж не проводили взагалі.

Попередня сума коштів, яка «пройшла» через схему, за інформацією джерела, – близько 5 мільйонів гривень.

Повідомляється, що фірми, які буцімто виконували ремонт, зареєстровані на підставних осіб, а кошти, отриманні незаконним шляхом, привласнювали правоохоронці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Бе Показати IP 11 Грудня 2018 21:08
Смисл міняти масло. Все-одно машину розібють. Не сьогодні. то із першою ожеледицею.
О Показати IP 11 Грудня 2018 21:46
Простих пацанів патрульних поміняли, а начальство осталось те ж саме. . .
Керівник до О Показати IP 11 Грудня 2018 22:13
Всіх хто причетний до розкрадання держ коштів в гунп до тюрми!!! А ліпше посадити на паля, щоб в тих великих погонах зрозумів що підлеглі працюють як бомжі!!!
знаю Показати IP 11 Грудня 2018 23:04
давно потрібно там лад навести в тих гаражах
1 Показати IP 12 Грудня 2018 11:14
не поділились

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus