USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ОБСЄ засудила напад на «Інтер»

11 Травня 2018 08:55
В ОБСЄ закликали українську владу розслідувати напад на телеканал "Інтер", який відбувся 9 травня.

Про це написав представник Організації з безпеки і співпраці в Європі з питань свободи ЗМІ Арлем Дезір на сторінці в twitter, інформує УНІАН.

"Я засуджую спробу підпалу на телеканалі "Інтер" у Києві. Збиткам і травмам запобігли швидкі дії поліції. Насильство є завжди неприйнятним. Я закликаю владу України розслідувати напад і гарантувати безпечне середовище для роботи журналістів", - йдеться в повідомленні представництва ОБСЄ з питань свободи ЗМІ.

Нагадаємо, 9 травня вранці представники "Нацкорпусу" та "Національних дружин" почали пікетувати будівлю телеканалу "Інтер" на вул. Дмитрівській у Києві. Раніше в мережі з'явилося відео епізоду "святкового концерту з нагоди Дня перемоги" на каналі "Інтер", в якому один з ведучих Андрій Доманський виголошує промову в стилі російської пропаганди.

"Сьогодні ми не можемо дозволити, щоб вулиці наших міст називали іменами фашистських злочинців, а їхні портрети безкарно проносили під час факельної ходи в нашій столиці, де кожен метр просочений кров'ю наших співвітчизників", – сказав ведучий у супроводі оплесків за кадром.

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення відреагувала на скандальний уривок з концерту каналу "Інтер" до 9 травня, закликавши не розколювати суспільство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 11 Травня 2018 10:43
у ОБСЕ варто було б навчитись відрізняти журналістську діяльність (обєктивну і неупереджену) від політично заангажованих постановок під кремлівських ляльководів
Я Показати IP 12 Травня 2018 06:06
Навіть ОБСЄ мусило відреагувати на напад на ІНТЕР. Якби був порядок то нападники лежали б писками в асфальт, але явно хтось їх кришує і вони мають індульгенцію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus