USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Обвал будинку біля Маямі: кількість жертв зросла до 36, ще понад 100 людей зникли безвісти

7 Липня 2021 09:43
Пошуково-рятувальні групи в Серфсайді (штат Флорида) на місці обвалення будівлі у вівторок виявили ще чотири тіла, відтак кількість жертв зросла до 36.

Як передає Українська правда з посиланням на CNN, про це повідомила глава округу Майамі-Дейд Даніелла-Лівайн Кава.

За словами Кави, незважаючи на складні погодні умови, з-під завалів витягнули ще чотирьох жертв.

Перешкоди створює ураган «Ельза», проте пошуково-рятувальні групи продовжують роботи, поки вітер не перевищує 45 миль / год.

Безвісти зниклими вважають 109 осіб.

Нагадаємо, 24 червня в Серфсайді обвалилась частина 12-поверхової будівлі. За словами офіційних осіб, в будівлі було понад 130 квартир, з яких близько 80 були зайняті. Приблизно половина завалилася.

Наразі слідчі не з’ясували, що стало причиною обвалення комплексу.

Жителям іншої будівлі, Crestview Towers, було наказано евакуюватися негайно після того, як інженери виявили серйозні проблеми з бетоном і електрикою.

Частково зруйновану багатоповерхівку Champlain Towers South в Серфсайді біля Маямі (Флорида, США) знесли перед можливим ураганом «Ельза» – за прогнозами, він наблизиться до Флориди у вівторок або середу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus