USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Очільник облради натякнув, кого хотів би бачити головою профспілок

7 Травня 2015 14:57
У Луцьку тривають диспути стосовно виборів нового голови федерації профспілок на Волині.

Про це стало відомо під час звітно-виборчої конференції федерації профспілок Волинської області сьогодні, 7 травня, що розпочалась о 10 годині та триває досі.

Так, зі слів тимчасового виконувача обов’язків Голови Федерації профспілок Волинської області Василя Грановського, за станом на 1 січня 2015 року на обліку в об’єднаннях федерації профспілок області нараховують 127 тисяч 524 члени. Сьогодні ж на конференцію прибули 110 делегатів, із яких присутні 106.
Перед початком роботи конференції, яку визнали повноважною, усі присутні заслухали гімн профспілок у виконанні народного аматорського колективу профспілок України «Освітянка».
Опісля хвилиною мовчання та жалобною свічкою вшанували українців - жертв Другої світової війни, ветеранів, які білими журавлями відлетіли у вирій. Також гості заходу схилили голови перед захисниками, які загинули в АТО та на Майдані.

«Хай пам'ять невинно вбитих згуртує нас живих», - пролунало з трибуни.
Ці слова підкріпило тужливе «Пливе кача» у виконанні тієї ж таки «Освітянки».
Після закінчення ліричних моментів присутні обрали робочу президію, а також лічильну, статутну, редакційну комісію та секретаріат.
Перед тим, як приступити до виборів безпосередньо, учасники конференції заслухали звіт тимчасового виконувача обов’язків Голови Федерації профспілок Волинської області Василя Грановського.

Тоді голова облради Валентин Вітер привітав присутніх із початком роботи конференції, яка, на його думку, є дуже важливою і потрібною:
«Сьогодні будуть прийматися стратегічні рішення. Хочу сказати, що ви несете велику відповідальність, захищаючи наших людей. Я впевнений, ви станете на захист, як ветеранів війни в Афганістані та Другої світової війни, так і учасників АТО. Я хочу щиро подякувати вам за ваш професіоналізм та людське ставлення до ближніх», - звернувся посадовець до членів профспілок.

Разом із тим, він натякнув на те, кого б хотів бачити новим очільником Федерації проспілок:

«Новим головою федерації профспілок я хотів би бачити людину мудру, з активною громадською позицією, людину, яка пройшла всі ланки роботи в профспілкових органах, активну під час Революції Гідності, сподвижника волонтерського руху на Волині. Я не називаю прізвища, але хотілось би, щоб люди його підтримали», - резюмував Валентин Вітер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Анатоль_ Показати IP 7 Травня 2015 15:16
Той Вітер землю у Луцьку та квартиру вже получив? Бо ми переживаємо за нього!
проф Показати IP 7 Травня 2015 15:30
Освітянка - це горохівська? за чий кошт такий виступ? хто оплатив такі оргвитрати - члени профспілки, котрі ніякого захисту не мають? опублікуйте фінансовий звіт цієї структури!!!!
Волинь Показати IP 7 Травня 2015 15:52
На Волині є дві нікому не потрібні,корумповані структури: Федерація профспілок і Центр зайнятості,як міський так і обласний. Всі їхні повноваження можна передати в Соцзабез і не витрачатим на дармоїдів кошти.
Анонім до Волинь Показати IP 7 Травня 2015 16:07
оце точно! центр зайнятості уже проінформував профспілки про величезний ріст безробітніх в луцьку. однез найбільших підприємст щомісячно скорочує і що зробили профспілки нічерта. хвилюються за себе бо скоро посада її небуде звільнною і треба десь працювати... велика кількість працівників вийшла з проспілки про це у звіті тоже було чи ні.....
смс Показати IP 7 Травня 2015 16:00
таки да... бо всі тепер - в соцзабез.. або на паперть...аби грошей хватило
профсоюз Показати IP 7 Травня 2015 16:28
"... профспілки - школа господарювання, школа комунізму..." чи не так?
СССР до профсоюз Показати IP 7 Травня 2015 16:55
дивись - і хоч плач хоч смійся з тих старорежимних зборів!
УРСР до СССР Показати IP 7 Травня 2015 17:40
як були при комуняках прихвостні, які вирішували все, що скаже керівник, так і залишились. один карпомиз при кожній владі лише те і робив, що щопонеділка ходив в обладміністрацію відмічатись на нарадах. Чи хоч одного працівника вони захистили, чи хоч одне питання вирішили? Але місце хлібне, акти ще є, то і є чим покерувати...
віталік каламбаха Показати IP 7 Травня 2015 17:31
АВТОР! Не вистачило сил статтю дописАти? чи соромно? Кого обрали??!! Хто цей "новий герой"?
Анонім до віталік каламбаха Показати IP 8 Травня 2015 07:25
На той момент голову ще не обрали. Але про це на ВН написали, тільки у іншій новині
ось Показати IP 7 Травня 2015 18:41
не герой а ГЕРОЇНЯ! http://www.volynnews.com/news/society/vyznachyly-khto-keruvatyme-profspilkamy-na-volyni/
Вікторія Показати IP 7 Травня 2015 21:39
Профспілки і при союзі нічого не вирішували, а зараз це підзаробіток для пенсіонерів
ДО ВІТРУ Показати IP 8 Травня 2015 12:29
ГРУБЕ ПОРУШЕННЯ ВІТРОМ КОНСТИТУІІ ВТУЧАННЯ У РОБОТУ ПРОФСІЛОК В ЄВРОПІ ВЖЕ СИДІВ БИ НА РАНОК А У НАС ЗАРОБИВ НА ПЛАКАТ "НЕВІГЛАСИ ПРИ ВЛАДІ"В ЖОВТНІ ЗА ТАКІ ЛЯПИ ПІДЕТЕ ДЯДЬКУ ЗВІДКИ ПРИЙШЛИ
проф Показати IP 11 Травня 2015 08:46
Який СМІХ!!!!! Люди, кого ви обрали ???? Та вона ж напам'ять вивчила з папірця кілька фраз і по всіх зібраннях одне і те саме повторювала. Розумом ще зі школи не"блєстала". Там рівень сільської баби і не більше.
профсоюз 2 Показати IP 11 Травня 2015 08:58
ОБУРЕНІ люди мовчати не будуть!!! ТАКій "ГЕРОЇНі" вже пора на пенсію - внуків няньчити. ДЕ МОЛОДЬ, шановні???? ДЕ ПРОГРЕСИВНО ДУМАЮЧІ??? ПРи такому розвитку подій багато галузевих профспілок Волинізастрайкують. ЦЯ біднота марянівська тільки й добивалась тим піаром (людськими слізьми) коритця хлібного......... хтось допоміг?????? ГАНЬБА!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus