USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Олександр Положинський відзняв собі кліп

24 Травня 2015 16:36
В мережі з’явилося нове відео на пісню гурту «Тартак» з альбому «Сімка» — «Я не один».

Усі кадри, які ви побачите на екрані, були відзняті самим Сашком Положинським під час його минулорічного візиту в Америку, а змонтував ці матеріали у повноцінну відеороботу Артем Григорян - режисер попереднього кліпу «Тартака» на пісню «Люта зима». Відеокліп розмістив Сашко Положинський на своїй сторінці у Фейсбуці.

«В серпні минулого року я вперше потрапив до США. Прилетів у Чикаго, звідти потім поїхав американським каром по американському хайвею до Нью-Йорку, а звідтіля повернувся додому. Поїздка була короткою, але насиченою враженнями, подіями, знайомствами, зустрічами. Щоб поєднати приємне з корисним, я просто там придбав гоупрошку і почав знімати собі відеокліп. Та лише зараз все відзняте тоді було переглянуто, перебрано і гарно змонтовано. Дякую всім причетним!», - написав музикант.

В серпні минулого року я вперше потрапив до США. Прилетів у Чикаго, звідти потім поїхав американським каром по американс...

Posted by Олександр Положинський on 23 Май 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 24 Травня 2015 17:32
Положинський пора піти в військомат, країна в набезпеці. Не час пісні мувсолити. Як не соромно.
хммм до Анонім Показати IP 24 Травня 2015 17:54
А ти "вчителю" вже певно демобілізувався? а кліп тра було назвати - Я побував у США :)
1 до хммм Показати IP 24 Травня 2015 19:27
Хлопці ніхто не йдіть, Положинський по Америці роз"їзджає, а вас там вбивають, щоб от таким солодше жилося.
гаразд до 1 Показати IP 24 Травня 2015 22:59
добре, мудрий вчителю, у військоматі це буде - залізна відмазка, я не піду, бо Положик релаксує у штатах, який ти спеціаліст-порадник.
шкода до гаразд Показати IP 25 Травня 2015 08:00
хм, релаксуйте і далі з положинським, положиком чи шпожиком, як ти любиш та вами подібними -боягузливі поци, шмати. дуже мудро сидіти біля маминою ціці та вибрати позицію моя хата скраю, я нічого не знаю чи як -живете по принципу «опять власть меняется»? та шапку на сторону.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus