USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Олександра Тиводара звільнили у залі суду

10 Серпня 2017 21:27
Після двогодинної наради суд обрав запобіжний захід голові постійної поліцейської комісії Волині, укропівцю, керівнику громадського формування «Варта порядку», члену виконкому Луцької міськради Олександру Тиводару. Як запобіжний захід суд визначив особисте зобов'язання.

Беручи до уваги те, що Тиводар не переховувався від суду, має виключно позитивні характеристики, зважаючи на його стан здоров'я, суддя вирішив відмовити у клопотанні прокурора. Як запобіжний захід суд визначив не утримання під вартою, а особисте зобов'язання.

Тиводара звільнили з-під варти у залі суду. Таке рішення в залі зустріли оплесками. Його зобов'язали не покидати Луцьк протягом двох місяців та носити електронний браслет.

Нагадаємо, затримання Олександра Тиводара відбулося 8 серпня на підставі фальшивого кримінального провадження, що відкрили працівники Служби безпеки України в Закарпатській області.

9 серпня Олександра Тиводара з гіпертонічний кризом із слідчого ізолятора доправили в лікарню.

До зали суду Тиводара несли на ношах під оплески його побратимів-афганців, які вважають його затримання політичною розправою. У Луцький міськрайонний суд його привезли просто з лікарні.

Під час слухання справи біля нього постійно знаходилися медики, які зафіксували у нього підвищення артеріального тиску до позначки 200 на 120.

У залі були присутні нардепи Ірина Констанкевич та Юрій Савчук, які передали 2 заяви про надання особистої поруки за Олександра Тиводара. Вони просили обрати відносно нього запобіжний захід у вигляді їхньої особистої поруки. Заяви про надання особистої поруки надійшли також від від імені депутатів облради Олександра Зінчука, Івана Киричика, Миколи Буліги, Анатолія Грицюка, Григорія Павловича, Олександра Омельчука, Вячеслава Рубльова, Юрія Ройка, Володимира Кучера, Віталія Рачука, Віталія Кварцяного, Сергія Леонтьєва та від депутатів міськради Аркадія Соломатіна, Євгенія Ткачука, Григорія Пустовіта, Сергія Були, Ігоря Поліщука, Костянтина Петрочука, Олександра Козлюка, Сергія Балицького, Петра Бойка, Сергія Шкоди, Микити Рабана, Юрія Безпятка, Миколи Дендіберіна, Олександра Волинця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus