USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Особливості та переваги нового iPhone 14*

22 Вересня 2022 09:55
Галас навколо нового iPhone 14 поступово стихає, а ті, кому пощастило першими придбати нову техніку iPhone, не поспішають радіти. У мережі поступово з'являється величезна кількість скарг від покупців, які не задоволені постійною вібрацією смартфона.

Покращення, якими розробники доповнили iPhone 14

Проте наразі компанія ніяк не коментує такі неполадки. Але у зв'язку з цим зменшилася кількість бажаючих придбати Айфон 14 в Україні. Варто зазначити, що це справді якісна техніка, доповнена величезною кількістю новинок. Зокрема суттєво оновили блок камер, які доповнили додаткові лінзи, що дозволило покращити якість знімання. Крім того, змінили розташування камери, тепер вона розміщена вертикально, що дозволяє краще захоплювати світлові промені. Також камерний блок доповнили спеціальним приладдям, яке працює по типу магніту, притягуючи величезну кількість світлових променів. Така доробка абсолютна безглузда вдень, проте чудово працює вночі, коли світла зовсім немає.

Варто зазначити, що змінився і зовнішній вигляд iPhone 14. Найсуттєвіших змін зазнали саме найкращі версії Pro або Pro Макс. Рамки стали значно вужчими, екран збільшився, а звичайний чубчик замінили стильною капсулою. Вона нагадує інтерактивне віконце, з якого з'являються різні повідомлення про дзвінки. Додали цікавий колір, який відрізняється глибиною та яскравістю. Саме у premium моделях Pro Макс відбулася заміна чипсетів на нові. Тепер це Bionic A16.
Чи варто купувати преміальні моделі iPhone 14?

Проте доступні моделі, вартість яких не змінилася, а саме iPhone 14 та iPhone 14 plus, не зазнали суттєвих змін. Зокрема це стосується встановлення нових чипсетів. Ними доповнили лише преміальні моделі.

Особливості нової техніки:

- зовнішній вигляд техніки також не досить суттєво змінився, проте зміни стосувалися камер. Тому не варто розчаровуватися і вважати, що iPhone 14 чимось гірший, або точно такий самий, як і iPhone 13;

- розробники суттєво допрацювали програмне забезпечення, а також доповнили величезною кількістю функцій фотографування;

- у звичайних моделях присутня додаткова лінза та встановлений фільтр, який притягує світлове проміння, покращуючи якість знімання у нічний час.

Саме тому, якщо ви плануєте придбання нової техніки, зверніть увагу на доступні моделі iPhone 14. Вони також відрізняються покращеним акумулятором, який дозволяє працювати техніці без підзарядки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Нафаня Показати IP 22 Вересня 2022 10:11
14 промах наше все
Glover Показати IP 22 Вересня 2022 11:45
Поганий це телефон, за такі гроші!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus