USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Особовий склад волинських нацгвардійців обстрілювали з мінометів

6 Березня 2015 09:56
Бійці нацгвардії з Волині забезпечували охорону громадського порядку в населених пунктах, які межують з лінією фронту. Зі сторони терористів на волинян вчинили збройний напад.

Про це розповів командир військової частини 1141 Національної гвардії України Василь Гуртовський під час зустрічі військовослужбовців, які повернулися із зони АТО на постійне місце дислокації вчора, 5-го березня.

«Ця поїздка для нас була важкою, оскільки ситуація на фронті загострилась і траплялися різні неочікувані ситуації. Втім, особовий склад виконав усі поставлені завдання, зауважень чи нарікань на їхню роботу немає. А завдання перед ними ставили щодо охорони громадського завдання в населених пунктах, які межували з лінією фронту», - розповідає Василь Гуртовський.

Командир повідомив, що, хоча, особовий склад і не ніс службу в безпосередній близькості до зіткнення з терористичними військами, проте у місцях дислокації їх обстрілювали з мінометів й стрілецької зброї.

Нагадаємо, що волинські нацгвардій ці повернулися додому без втрат, - усі 50 чоловік.

Гуртовський додав, що виїхати зі сходу вдалося нормально, командування АТО забезпечило спокійний виїзд особового складу й жодних провокацій з боку терористів не було.

Зі слів командира, достеменно невідомо, чи на довго повернулися військові. Також Василь Гуртовський наголосив, що зараз відбувається планова ротація, втім, усе залежить від оперативної обстановки, яка буде на теренах східної території нашої держави, адже усе міняється ледь не щодня, тому точно сказати ніхто не може, коли волиняни знову поїдуть в зону АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus