USD 39.50 39.85
  • USD 39.50 39.85
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.90

Особистий прийом у Василя Байцима перетворився на консультацію

25 Вересня 2008 15:49
Сьогодні, 25 вересня, під час особистого прийому у заступника голови Волинської облдержадміністрації Василя Байцима звернення мешканки міста Ківерці про сприяння у наданні житла її дочці у Луцьку перетворилося на широку консультацію з отримання соціального житла, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами ківерчанки, її дочка вже тривалий час проживає у Луцьку, бо працює хірургом в обласній лікарні, однак реальної можливості придбати квартиру в неї немає. У відповідь пан Байцим сказав, що є можливість отримати соціальне житло, яке планується будувати на території військової частини у Луцьку, землі якої були безоплатно передані під забудову. Але умовою для того, щоб стати в чергу, є дворічна приписка за місцем проживання.
Для того, щоб отримати молодіжні кредити, не потрібно ставати в чергу. Однак тут постає проблема оплати відсоткової банківської ставки. «По ідеї,  ці виплати повинні проводитися за рахунок державних коштів. Однак одного року вони можуть виплатися, а іншого – ні. А для простих людей це може стати дуже серйозною проблемою», – наголосив заступник губернатора.
За словами пана Байцима, у першому читанні Верховної Ради України було заслухано законопроект «Про забезпечення житлом державних службовців», де вказано, що держслужбовці отримуватимуть кредити та пільги на отримання житла. До цих працівників, з наступного року, планується долучити і медиків. Як зазначив заступник голови Волинської ОДА, тепер відбуватиметься суттєве здешевшання квартир, яке розпочалося у Дніпропетровську. І тоді можливість купити квартиру, ймовірно, з’явиться в більшої кількості людей. А з цим питанням пан Байцим запропонував звернутися до Луцької мерії та оформити відповідний пакет документів, які дозволять стати на чергу за житлом.   
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 25 Вересня 2008 16:33
Людям нарешті дадуть змогу нормально жити?Чи це знову Київ з народом грається? Якщо так, то ... ми знову нічого неотримаєм і просто змовчимо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus