USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Падіння з даху будинку: від смертельних травм лучанина врятувало дерево

24 Січня 2018 10:01
У Луцьку 18-річний хлопець впав із даху п’ятиповерхівки. У тяжкому стані нині він перебуває в реанімації. Інцидент трапився через дитячі пустощі, припускають в поліції.

Про це повідомляє ВРД НСТКУ.

Із даху ось із цієї п’ятиповерхівки, що за адресою Митрополита Андрея Шептицького, 34 вчора впав 18-річний юнак. Про інцидент тут нагадують поламані гілки дерева, через які пролетів хлопець, поза камерою розповідають у магазині, що розташований у будинку.

«Його затримало дерево, дві гілляки, замортизувало, і він остався живий. А якби не на дерево, а на той штир, то капець було б хлопцю. Впав він в 11, а поліція приїжджала… я з обіду саме прийшла – біля двох», – повідомляють очевидці.

Із місця падіння юнака забрала карета «швидкої». Нині він у реанімації.

«В приймальне відділення він був доправлений у важкому стані, проводилися всі необхідні лікувально-діагностичні заходи, на даний момент у пацієнта є важка травма грудної клітки, закрита травма органів черевної порожнини, перелом кісток, множинні переломи кісток тазу, перелом хребців. Стан його оцінюється як важкий», – повідомила лікар-ординатор ЛМКЛ Валентина Фрончко.

За попередньою версією, яку озвучив патрульний полісмен Олександр Джуренко, падіння відбулось через необережність хлопця.

«За інформацією, якою я на даний момент володію, хлопець просто бавився в сніжки, і внаслідок необережного поводження трапилося падіння. Надалі буде слідчо-оперативна група з’ясовувати всі обставини: чи хтось був співучасником, чи подія сталася з власної необережності хлопця», – повідомив Олександр Джуренко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хлопи з парку Показати IP 24 Січня 2018 10:44
Полісмен, володіє інформацією... Там була бійка 6 на 4
свідомий Показати IP 24 Січня 2018 21:16
А чи реально зліпити сніжку в такий мороз як був вчора.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus