USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Пам'ятник Кузьмі демонтують сьогодні

1 Березня 2016 14:23
Сьогодні демонтують пам'ятник Андрію Кузьменку, що на території “Сіті-Парку” у Луцьку. Про це повідмоляють у відділі інформаційної роботи міської ради.

Демонтаж проведуть з метою реконструкції пам'ятника, враховуючи звернення Ольги Кузьменко, мами співака. Відповідне доручення щодо демонтажних робіт дав департаменту житлово-комунального господарства здійснити демонтажні роботи перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев.

До слова, нагадаємо, що ще тиждень тому він запевняв, що нічого не чув про поширену заяву Ольги Кузьменко з проханням демонтувати пам’ятник її сину. Окрім того, обіцяв що, якщо мати співака таки звернеться до міської ради, її проситимуть не демонтувати скульптуру.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у Луцьку буде новий пам'ятник Кузьмі.

Пані Кузьменко звернулася з офіційним листом до міського голови Миколи Романюка з проханням здійснити демонтаж для подальшої реконструкції пам'ятника. Кошти на проведення робіт надасть підприємець, депутат Луцької міської ради Андрій Покровський.

Як повідомила листом Ольга Кузьменко, після проведених консультацій з багатьма скульпторами, вона довірила реалізувати роботу київським скульпторам Тарасу та Богдану Цюпам.

Після реконструкції пам'ятник Андрію Кузьменку встановлять на попередньому місці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Старе місто Показати IP 1 Березня 2016 14:36
Сьогодні 1 березня. Де платний в"їзд на територію заповідника. Знову обман?
Ковель Показати IP 1 Березня 2016 14:49
мають роботу
жах Показати IP 1 Березня 2016 15:04
скільки можна!! задрали своім Кузьмою! таке враження.що це найголовніша проблема в місті! поставте ще пам"ятник Кузьмі у Львові та в Києві
ВОВК до жах Показати IP 1 Березня 2016 16:20
Тобі ослові ніхто не поставить. Хіба пес налюрить.
жах до ВОВК Показати IP 1 Березня 2016 18:17
а тобі ніби поставить, тобі мозок не поставили, що вже про памятник говорити
Олекса Вільний Показати IP 1 Березня 2016 17:43
Хоч хтось вправив розум нашому Комуністу))))))
Галка Показати IP 1 Березня 2016 18:52
Немає дійсно владі чим зайнятися. Люди зубожіють, а тут митці бабоси заробляють своїми каліченими витворами. Хай вдома собі майстриня його поставить, а ми Андрія живим пам'ятаємо!
Петро Показати IP 1 Березня 2016 20:24
Люди сходять з розуму це точно, такий памятник, сякий памятник. У слові памятник головне память. Кожен буде памятати Кузьму по своєму. Непотрібно робити ідолів. А Андрій Покровський , якщо хоче зробити добру справу, то може підкинути трошки грошенят для тих верств населення які їх потребують дійсно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus