USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Пан Курчак» відмовився від будівництва котла для спалювання відходів

10 Травня 2018 12:03
ТзОВ «Птахокомплекс «Губин» заявило, що відмовляється від проекту будівництва котла-утилізатора відходів птахівництва.

Про це поінформував голова постійної робочої депутатської екологічної комісії по контролю за діяльністю підприємств у Нововолинську Віктор Марчак, передає Буг.

“Повідомили про відмову від запуску котла-утилізатора тиждень тому. Зараз комісії направлений офіційний”, – говорить Марчак.

В.о. генерального директора птахокомплексу Володимир Львов зазначив, що вони відмовляються від задуманого проекту. Котла, в якому мали спалювати пір’я для виготовлення гарячої води на потреби забійного цеху – не буде. Він мав працювати 313 днів на рік, спалюючи 3 170 тонн пір’я та 71 м3 дизельного палива.

Як говорить Марчак, для обігріву підприємства буде котел на дровах або на газі. Пір’я ж «Курчак» вивозитиме на ветсанзавод.

16-го травня на сесії Нововолинської міської ради Львов планує прозвітуватися перед депутатами та громадою і дати відповіді на запитання про подальшу діяльність ТзОВ «Птахокомплекс «Губин» та його співпрацю із депутатською комісією.

До слова, на даний момент на сайті Міністерства екології та природних ресурсів знаходиться повідомленняпро планову діяльність та наміри на нове будівництво котельні з котлом-утилізатором відходів птахівництва для виготовлення гарячої води на потреби забійного цеху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus