USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Парламент Британії переніс дату Brexit

15 Березня 2019 09:09
Парламент Великої Британії підтримав пропозицію прем'єр-міністра Терези Мей про перенесення крайнього терміну Brexit з 29 березня на 30 червня 2019 року, повідомляє Інтерфакс у четвер, 14 березня.

За таке рішення проголосували 412 депутатів Палати громад, проти - 202.

У пропозиції уряду також говориться про те, що якщо Великій Британії все ж буде потрібно перенесення на більш тривалий термін, то країні потрібно взяти участь у найближчих виборах до Європарламенту.

Це рішення британського парламенту означає, що тепер Мей попросить ЄС дозволити перенести дату виходу Великої Британії з ЄС. Щоб ця пропозиція була схвалена, її повинні підтримати всі інші 27 членів Євросоюзу, йдеться в повідомленні.

Раніше передбачалося, що Велика Британія вийде з ЄС 29 березня.

Як відомо, 12 березня члени Палати громад не схвалили угоду про Brexit, яка була досягнута прем'єр-міністром Терезою Мей. А 13 березня британський парламент проголосував проти жорсткого варіанту Brexit.

Президент Європарламенту нещодавно заявив, що термін виходу Британії з ЄС може бути перенесений максимум до початку липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus