USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Перед падінням малайзійського боїнгу зафіксували «невідомий» сигнал

9 Вересня 2014 08:00
Уряд ФРН не має даних про те, що малайзійський "Боїнг", що впав на Сході України, був збитий ракетою. Про це пише російська служба Deutsche Welle. Посилаючись на міркування секретності, в Уряді відмовилося повідомити, які саме дані були отримані з американських розвідсупутніков, а також які переговори були перехоплені в зв'язку з катастрофою літака. Тут відзначили, що публікація такої інформації - справа нідерландської комісії, що розслідує обставини катастрофи лайнера, - інформує АТН.

Останні хвилини польоту рейсу MH17 не зафіксовано на радарах, повідомив офіційний Берлін.

На основі наявної інформації неможливо зробити висновок, що малайзійський "Боїнг" MH17 був збитий ракетою.

Про це йдеться в офіційній відповіді уряду Німеччини на запит фракції Лівої партії в бундестазі.

У відповіді уряду пояснюється, що останні хвилини рейсу MH17 не зафіксовано на радарах. Розвідувальні літаки AWACS, що патрулювали в той час повітряний простір Польщі та Румунії, засікли радарами малайзійський літак, але зв'язок з лайнером був втрачений за півгодини до його падіння, коли літак зайшов на територію, яка не контролюється AWACS.

Два літаки AWACS зафіксували сигнали однієї з зенітних систем і ще один - невідомий - сигнал, який був автоматично приписаний зенітному комплексу SA-3 (зенітно-ракетний комплекс "Печора"). У відповіді уряду ФРН, однак, підкреслюється, що це - звичайний сигнал, рутинно фіксований в усьому регіоні.

Уряд ФРН, посилаючись на міркування секретності, відмовилося повідомити, які саме дані були ним отримані з американських розвідсупутніков, а також які переговори були перехоплені в зв'язку з катастрофою літака, відзначивши, що публікація такої інформації - справа нідерландської комісії, що розслідує обставини катастрофи лайнера.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Малайзії Наджиб Разак заявив, що рейс MH17 був збитий ракетою "земля-повітря" в районі, контрольованому проросійськими бойовиками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 9 Вересня 2014 09:26
якби ці дані були прямо доводили вину Росії, то результати були би 2 дня.....а так ми дані аварії будемо знати у 2715 році
Тарас Чурило Показати IP 9 Вересня 2014 10:31
Та ніхто там нічого не розслідує. Це все припущення. Розслідувати треба по гарячих слідах. Дай Бог щоб не було більше таких трагедій
Реалист Показати IP 9 Вересня 2014 13:40
Оно нам надо. Если само государство чей самолёт сбили играет в игры, да на здоровье. Самолётов много, людей не жалко - сбивайте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus