USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Під час ЧУ у Луцьку бігали атовці. Фоторепортаж

21 Липня 2018 21:37
Дистанції у 400 та 1500 метрів пробігли ветерани антитерористичної операції на сході нашої країни під час завершального дня Чемпіонату України з легкої атлетики у Луцьку.

Забіги відбулися після підписання Меморандум про співпрацю Федерації легкої атлетики України та Національною радою спортивної реабілітації захисників України.

Так, перед забігами ветерани АТО добряче розім’ялися, аби не отримати травми, а далі пішли до старту. Першим відбувся забіг на 400 метрів і тут переможцем став представник Черкащини Олександр Зелінський, в якого проблеми зі спиною.

Він поділився, що йому дуже хочеться повернутися в ту атмосферу, в якій він перебував, - не війни, а колективу, братерства, де кожен брат за брата.
До слова, вболівальники активно підтримували воїнів, розуміючи, що тут головне не результат.

Далі на старт вийшли учасники забігу на 1500 метрів, в якому перше місце здобув волинянин Андрій Степасюк. Зауважимо, що він біг у футболці «Спілки воїнів АТО Волині», в якій, за його словами, він завжди бігає на змаганнях.
Зазначимо, що після забігів маленькі волиняни подарували воїнам символічні троянди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus