USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Під час обшуків у керівників обласного лісгоспу вилучили документи

3 Вересня 2016 13:51
Під час обшуків в оселях керівників обласного управління лісового та мисливського господартства вилучили документи та речі, що свідчать про їхню незаконну діяльність, - інформують у прес-службі прокуратури області.

У межах досудового розслідування кримінального провадження про протиправні схеми експорту деревини, організовані посадовими особами Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства у змові із окремими суб'єктами господарської діяльності сьогодні працівниками прокуратури області спільно зі співробітниками управління захисту економіки в області департаменту захисту економіки Національної поліції України проведено санкціоновані судом обшуки в оселях керівників обласного управління ЛМГ.

Як відомо волинянам, це не перші обшуки, проведені у рамках зазначеного провадження за місцями проживання та роботи керівників волинських лісгоспів та експортерів лісу.

У ході попередніх обшуків виявлено й вилучили речі та документи, які підтверджують незаконну діяльність указаних осіб.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні про незаконну діяльність лісівників триває. Про його хід прокуратура області повідомлятиме громадськість і надалі.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лісник Показати IP 3 Вересня 2016 14:08
В кого опшуки робили?
колісник хохотун Показати IP 3 Вересня 2016 14:17
Щось ви ті засохлі соплі жуєте уже рік товаришу прокурор. Затримали, підозра, досудове розслідування, кримінальне провадження, протиправні схеми експорту деревини.....це набір порожніх слів а де результат кого посадили з конфіскацією ????
Інженер до колісник хохотун Показати IP 3 Вересня 2016 17:34
Смішний. Построїм хату, дамо лаве і все. Кримінал буде на завсклада Пупкін Пупко Пупкович або на сторожа Облігація Маня Манівна. Нетрогайте секретарок бо знов прийдеться канкурс проводити.
Лісовод Показати IP 3 Вересня 2016 14:18
А гроші які знайшли-скільки собі забрали. Чи незнайшли? А яких керівників обшукували.
Інженеру Показати IP 3 Вересня 2016 17:59
Прокурор тоже людина. Він же набуде їздити кожний день в Львів туда- назад.Чи може думаєте він буде в гуртожитку жити. І обставини незабутьте ХАТУ.
мася Показати IP 3 Вересня 2016 22:42
при куліснику , заход в управління хт хців, а зааз стоять громезні хлопці і нікого не пускають... кажуть по 6000 грн тримують за 2 тижні в конвертах!!!! прокуроре!!!! задумайся! звідки кватирко платить...
Сахар белый братуха до мася Показати IP 3 Вересня 2016 23:23
Які там 6000? Наскільки відомо, кожен з них отримує по 1000$ ви сильно низько берете, юначе!
лісник Показати IP 4 Вересня 2016 03:13
було би вірно зробити обшуки в усіх прокурорів,даже номер провадження не треба булоб міняти!
Ато Показати IP 4 Вересня 2016 11:24
Скоро зробим

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus