USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Під час протесту «бляхарів» постраждав очільник патрульних родом з Волині

20 Листопада 2018 22:58
Під час всеукраїнської акції протесту власників авто на іноземній реєстрації на автодорозі Київ-Чоп, неподалік села Біла Криниця, водій завдав тілесні ушкодження волинянину Сергію Мерчуку, який керує рівненськими патрульними.

Про це повідомили у прес-службі ГУНП Рівненщини.

Слідчо-оперативна група встановила, що близько 09.00 сьогодні, 20 листопада, один із учасників акції, 29-річний водій автомобіля «Renault Laguna», порушив правила дорожнього руху та здійснив зупинку у невстановленому місці — посеред проїзної частини дороги.

На законну вимогу працівника поліції, начальника патрульної поліції Рівненської області Сергія Мерчука усунути правопорушення водій здійснив рух у його сторону та допустив наїзд на ногу. Потерпілий за медичною допомогою поки що не звертався.

За фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу під час виконання службових обов’язків за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 345 Кримінального кодексу України розпочато досудове розслідування. Слідчі дії відносно 29-річного рівнянина тривають.

Як повідомлялося раніше, волинські власники автомобілів на єврономерах, в рамках Всеукраїнської акції непокори, перекрили трасу Луцьк-Ковель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
valdis peish Показати IP 20 Листопада 2018 23:33
ну все бляхарі ви нашому брату ногу травмували- мені посилку затримали - горітимуть ваші авто в аду

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus