USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Під Луцьком на футбольному турнірі, присвяченому Дню Незалежності, змагаються 10 команд. Фото

23 Серпня 2023 14:18
У село Забороль, що неподалік Луцька, на традиційний футбольний турнір, присвячений Дню Незалежності України, приїхало десять команд з Волині та Рівненщини. Організувала турнір ДЮСШ №4 за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» і Департаменту молоді та спорту Луцької міської ради.

У змаганнях брали участь футболісти 2011 року народження. Традиційно на турніри, які організовує ДЮСШ №4, приїжджають команди з Волині, Рівненщини та Львівщини. Однак цього разу представництва Львівської області на змаганнях немає. Тож десять команд поділили на дві групи, де вони повинні були зіграти кожен з кожним. Після групового етапу розігрували три кубки: бронзовий, срібний та золотий.
«Турніри – це насамперед досвід для дітей та популяризація футболу. Те, що ви відпрацьовуєте на тренуваннях, переносите на ігри. Найкраще тренування – це матч. Також завдяки турнірам між командами та тренерами підтримується дружба», – відзначив старший тренер команди ДЮСШ №4 Дмитро Трефіловський.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода зауважила, що такі футбольні турніри можна проводити лише завдяки захисникам, тому кожен має допомагати їм та робити все від себе залежне, аби наближати перемогу.

«Ми відчуваємо відповідальність перед нашими дітьми, адже це майбутнє нашої країни. Важливо підтримувати їхнє прагнення до розвитку та заняття спортом. Саме цим і займається Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» з перших днів свого заснування, не покидаючи цю роботу і в дні повномасштабного вторгнення. Тому ми підтримали цей турнір, аби діти відчули дух перемоги», – сказала Катерина Шкльода.
Керівник Департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий привітав учасників турніру з Днем Державного прапора України, який сьогодні є символом незламності, свободи та героїзму. Він закликав дітей гордитися тим, що вони українці.
Вислухавши привітання від гостей, учасники розпочали матчі групового турніру на двох полях стадіону в Заборолі. Переможець визначиться наприкінці ігрового дня.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus