USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Підозрюють у розкраданні державних коштів: голову ДМС звільнили після обшуків НАБУ

1 Жовтня 2021 10:55
Голову Державної міграційної служби Максима Соколюка, який місяць тому з розмахом відгуляв весілля, звільнили. Таке рішення ухвалив Кабмін.

Про це 30 вересня йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

За даними ЗМІ, детективи НАБУ напередодні провели обшуки в його робочому кабінеті. І нібито Соколюка та його заступників підозрюють у розкраданні бюджетних коштів. Водночас, у НАБУ поки що цю справу не коментують. Рік тому тодішній голова ДМС розлучився з дружиною та заявив, що зустрів нове кохання – Анастасію Зінченко, яка стала відомою як «дівчина із собачкою з Уханя». Тоді чиновник допоміг їй евакуюватися з охопленої коронавірусом китайської провінції.

Нещодавно Анастасія в Інстаграмі опублікувала відео та фото з їхнього вишуканого весілля. Виїзна церемонія відбулася наприкінці серпня в елітному заміському комплексі під Києвом. Звільнення з посади Максим Соколюк прокоментував у соцмережах і не пов’язує його з обшуками. Відреагувала на це і його молода дружина.

«Це рішення було прийнято раніше, воно зважене та обдумане, а тому – це важливо, жодним чином не пов’язане з інформацією, яка поширюється останнім часом», – написав Соколюк.

«Кохати і ще раз кохати – це сенс нашого життя і найбільша цінність. А все інше – пил і для нас більше не важливе», – зазначила Анастасія Зінченко.

Нагадаємо, Анастасія Зінченко стала відомою торік. Вона – та сама «дівчина з собачкою з Уханя», яка не змогла повернутися з охопленого коронавірусом Китаю до України, бо не захотіла там лишати свою домашню тварину. Потім повернутися їй допомагав глава Державної міграційної служби Максим Соколюк. Так вони й познайомилися. Згодом він розлучився зі своєю попередньою дружиною, а про стосунки з Настею стало відомо публічно.

«Нефартова» Настя цього року знову застрягла за кордоном. Цього разу вже з Максимом. Разом вони полетіли на відпочинок у Занзібар. А звідти вони і майже 180 українців не могли вилетіти додому кілька днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
777 Показати IP 1 Жовтня 2021 12:59
Ну посмотрим какой пил.когда от корыта оторвали... Даю год.потом опять в Китай на подтанцовки .
лучани Показати IP 1 Жовтня 2021 13:38
якась дівчина не везуча.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus