USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Підсумки фестивалю «Княжий» у цифрах

23 Серпня 2017 16:51
Команда організаторів фестивалю «Княжий» підбила підсумки. Цифри й факти здивували кожного, хто долучився до проведення заходу. А головне – це надихнуло на організацію вже наступного фестивалю, наступного року і з ще більшим розмахом.

Так, за два дні фестивалю прийшло понад 9 000 відвідувачів. Упродовж 19 і 20 серпня, коли, власне, тривав фест, з’їли 100 кілограмів шашлику, 30 кг картоплі, 100 кг ковбасок, 20 кг морозива, 50 кг хлібобулочних виробів та випили 1000 л квасу.
Над проведенням свята для мешканців Володимира-Волинського, села Заріччя та гостей, окрім медиків, рятувальників, правоохоронців, працювала команда із кількох десятків осіб. А ще до співпраці залучили майже сотню волонтерів.

Зі слів організаторів фесту, їхньою метою було подарувати гостям незабутні емоції.

Нагадаємо, співорганізатор фестивалю «Княжий» - Фонд Ігоря Гузя «Прибужжя».

«Я хотів би подякувати кожному з вас, що ви прийшли на цей фестиваль. Було багато скептиків, які казали, що в такому місті, з новою назвою, фестиваль не має перспективи. Але сьогодні ми бачимо – перспектива є. Фестиваль буде пропагувати княжу історію славного Володимира. Кожен може послухати музику, поспілкуватися з цікавими людьми. Як голова оргкомітету, я обіцяю, що цей фестиваль буде щорічним», - зазначив Ігор Гузь.
До слова, організатори «Княжого» вже офіційно заявили на сторінці фесту у Фейсбуці, що вже натхненно готуються до проведення наступного свята.

«Повідомляємо, що фестивалю "Княжий-2018" бути! Ось, ловіть запрошення від нас)», - йдеться у дописі.
Нагадаємо, протягом двох днів відбулися цікаві гутірки з відомими політиками, митцями і громадськими діячами – нардепом Володимиром Парасюком, віце-губернатором Одещини Соломією Бобровською, авторкою найвідвертіших досліджень в українській етнографії Іриною Ігнатенко, журналістом, ведучим хард-ток-шоу «DROZDOV» політичного ток-шоу «Прямим текстом» на телеканалі ZIK Остапом Дроздовим, відомим сучасним українським письменником Василем Шкляром, нардепом Ігорем Гузем, лідером гурту «Тартак» Сашком Положинським.
На Ярмарку вуличної їжі в рамках фестивалю пригощали запашним хлібом, хрумкою випічкою, смачними сирами, ароматним варенням і медом, освіжаючим морозивом, гарячими ковбасками і рум’яною курятиною та іншими смаколиками.
Вразили майстерністю і лицарські бої, працювали дитячі зони, діяв театр коней зі Львова. Кілька фотозон приємно потішили гостей свята. Також організували для гостей плавання на каяках річкою Луга.

Для відвідувачів фестивалю ввечері горіло велике багаття, також були нічні посиденьки. Діяли екскурсії стародавнім містом, наметове містечко та багато інших цікавинок.
«Княжий» відбувся у безалкогольному форматі. Квитки коштували 20 гривень.

Нагадаємо, на фестивалі діяла і музична сцена, де виступили гурти «Тартак», «Карна» та десяток інших колективів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus