USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Підвищення адміністративних штрафів увдічі покращило безпеку на волинських дорогах

1 Квітня 2009 14:18

Завдяки нововведенням у дорожнє законодавство кількість загиблих у ДТП зменшилася майже утричі. Про це під час засідання обласної координаційної ради з безпеки дорожнього руху розповів заступник начальника управління ДАІ МВС України у Волинській області Володимир Пемпко, – повідомляє 1 квітня репортер «Волинських Новин».
 
За словами Володимира Пемпка, Україна посідає одне із перших місць за кількостю загиблих у дорожньо-транспортних пригодах. Згідно зі статистичними даними, 17 із ста учасників нещасних випадків на автошляхах країни помирають. В основному жертвам – від 25 до 45 років. Таким чином рівень смертності на дорогах України у 7-8 разів більший, ніж у таких європейських країнах, як Німеччина, Португалія, Швеція.
 
Проте позитивні результати принесли нововведення у дорожнє законодавство, що вступили у силу від 17 листопада минулого року. Адже на Волині вже до 1 січня кількість постраждалих у ДТП зменшилася на половину та на 28% знизився рівень смертності.
 
Щодо виховної роботи із громадянами стосовно поведінки на дорозі, то великих зрушень управління ДАІ не планує через недостатнє фінансування відповідних програм. За словами Володимира Пемпка, торік було розроблено три види агітаційних білбордів, однак на їхнє встановлення – знову ж таки – коштів немає.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus