USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Після чуток про хворобу Лукашенко не з'явився на дні державного прапора Білорусі

14 Травня 2023 14:20
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко після новин про погіршення здоров’я не з’явився на святкуванні Дня Державного прапора, Державного герба і Державного гімну Білорусі 14 травня.

Про це повідомив проєкт білоруського журналіста й аналітика Антона Мотолько «Мотолько помоги».

Зазначається, що Лукашенко не з’явився на церемонії вшанування державного прапора, герба і гімну, яка 14 травня проходить на площі Державного прапора в Мінську.

Замість нього промову Лукашенка виголосив прем’єр-міністр Роман Головченко.

Незалежне видання «Дзеркало» зазначає, що для Лукашенка поява на цій церемонії була важливою, «адже він не з’являється в публічному просторі вже п’ятий день».

Читати ще: Лукашенко тяжкохворий, Путін схвильований перспективою «поглинання» Білорусі, – Жданов

Про його стан нічого невідомо.

Зауважимо, за даними «Мотолько помоги», 13 травня близько 19:00 Лукашенко приїхав у «Республіканський клінічний медичний центр» управління справами президента Білорусі, який розташований на березі водосховища Дрозди.

Цю ж інформацію підтверджує і видання «Єврорадіо» з посиланням на своїх читачів. Відомо, що в момент його приїзду під’їзди до лікарні було перекрито, а вздовж доріг стояли силовики.

За даними Мотолька, через дві години, приблизно о 21:00 кортеж Лукашенка вже залишив «Республіканський клінічний медичний центр» і приблизно о 21:20 заїжджав в Острошицьке містечко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus