USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

«Після кожної ночі обов’язково приходить світанок»: переселенець із Запоріжжя знайшов роботу на Волині

2 Липня 2023 08:06
Ігор Богослав – мешканець села Велика Білозерка Запорізької області. Він приїхав з окупованої території до села Світязь Ковельського району, щоб розпочати нове життя.

Про це повідомляє обласний центр зайнятості.

Через втрату попереднього місця роботи, чоловік не встиг звільнитися, відтак, не міг розпочати новий професійний шлях. Чоловік має професійно-технічну освіту, раніше працював енергетиком.

Звільнитися йому допомогли дистанційно у центрі зайнятості, там же йому почали шукати нову роботу.

Невдовзі у комунальній установі «Муніципальний центр» з’явилася вакансія електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування. Після співбесіди з роботодавцем Ігор Богослав отримав нову роботу.

«Робота за фахом – це завжди робота в задоволення. Зараз я працюю за професією в якій розуміюсь. Згоден, що доля підкидає чимало випробувань та складних ситуацій, але треба розуміти, що після кожної ночі, навіть найтемнішою, обов’язково приходить світанок», – поділився своїми думками пан Ігор.

До слова, чоловік вирішив не зупинятися на досягнутому і освоїти нову професію «Електрогазозварювальник». Уже з наступного тижня чоловік розпочне навчання на базі Старовижівського професійного ліцею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кент Показати IP 2 Липня 2023 12:12
Цікаво, оце "герой" втік на Свитязь, а чому не залишився боронити свою землю. Інвалідів забирають, а тут так й чоловічок за 100 кг. Чи в окоп не влізе?
Юрій Показати IP 2 Липня 2023 13:47
Далеко не дурний чоловік. Переїхав саме на Світязь. Випадковість? Не думаю)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus