USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Після претензійних листів на волинське підприємство «напало» КРУ

10 Серпня 2009 13:44
Підприємство «ПІК» Волинської обласної організації «Союз організацій інвалідів України» заборгувало працівникам понад 200 тисяч гривень заробітної плати. Про це розповіли 10 серпня під час засідання регіональної комісії з питань діяльності підприємств та громадських організацій інвалідів у Волинській області, - інформує репортер «Волинських Новин».
 
На попередньому засіданні комісія рекомендувала керівництву «ПІК» надіслати претензійні листи до дебіторів. Адже їхня заборгованість і була причиною виникнення заборгованості з заробітної плати на підприємстві. Станом на 1 серпня обсяг боргів становив 247 тисяч гривень.
 
Як розповів директор «ПІК», «після претензійних листів на нас напало КРУ». Однак перевірка порушень не виявила. На думку заступника голови Волинської ОДА Василя Байцима, акт контрольно-ревізійного управління може стати доказом у суді для стягнення заборгованості за виконані роботи.
 
Заборгованість із зарплати обіцяють погасити до Нового року.
 
Заступник начальника головного фінансового управління облдержадміністрації Іван Артисюк вважає, що у діях відділу культури Локачинської райдержадміністрації можуть бути порушення, за які передбачена адміністративна відповідальність. Адже цей структурний підрозділ РДА заборгував підприємству «ПІК» понад 100 тисяч гривень за реконструкцію будинку культури та меморіального комплексу. Тому комісія звернеться до КРУ, щоб ті перевірили відділ культури Локачинщини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus