USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Півтисячі малих волинян відпочиватимуть на волинському «курорті»

22 Травня 2013 18:10
480 дітей з Волині планують оздоровити у таборі «Веселка», що у Горохівському районі.

Другого червня у таборі розпочнеться перший заїзд для 120 волинських дітей, - повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Веселка» знаходиться поблизу села Терешківці Горохівського району. Наразі там тривають підготовчі роботи. А вже від 30 травня у таборі працюватимуть терапевт і стоматолог, дві медсестри, а також музичний керівник, учитель фізкультури та педагоги. Це - працівники Горохівської центральної районної лікарні, райвідділу освіти та студенти Луцького педагогічного коледжу.

Як розповіла директор позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Веселка» Галина Дзецько, цьогоріч у здравниці значно покращилась матеріально-технічна база: відремонтували водо- та електромережі, замінили старі двері, побілили і пофарбували усі кімнати та підсобні приміщення; придбали нові меблі, постільну білизну, кухонний інвентар. У харчоблоці замінили дві електроплитки, встановили бойлер для підігріву води та систему протипожежної безпеки.

Вартість п’ятиразового харчування – 40 гривень у день. Поставка продуктів налагоджена, здійснюється контроль якості, як того і вимагає доручення Президента України Віктора Януковича щодо організації дитячого літнього відпочинку.

На території закладу є гарний спортивний майданчик для гри у футбол та волейбол. Постійно працює клуб та літня сцена для культурно-мистецьких заходів. Функціонує відкритий басейн.

Усього у «Веселці» впродовж літа планують оздоровлити 480 дітей із різних районів області.

За словами першого заступника голови Горохівської РДА Олексія Гайдука,на оздоровлення і відпочинок дітей район відшукав майже 800 тисяч гривень. Всього у Горохівському районі діє 42 пришкільні заклади відпочинку і один позаміський – «Веселка».

Нагадаємо, що загалом цьогоріч на Волині планують оздоровити 72 тисячі дітей. На ці цілі спрямують з різних джерел фінансування понад 36 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus