USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Подяка на Волинь із зони АТО

21 Травня 2015 14:56
За постійну допомогу дякує боєць з Луцька на позивний «Штиль» усім волонтерам та просто небайдужим людям, - краянам з Волині, - які безперервно надсилають військовим на схід усе необхідне.

Наразі йдеться про сектор М, де сьогодні перебуває багато волинян.

«Якщо двічі в одну ціль снаряд влучити не може, то це постійно вдається волонтерам. Без них ми – ніяк», - розповідає боєць, який боронить українські кордони.

Власне, слова вдячності військовий висловлює благодійному фонду «Волинь SOS», а саме волонтерам Тетяні Должко та Миколі Дмитруку, у якого сьогодні, до слова, день народження!
Бійці зі сходу, їх рідні на Волині та, власне, Інформаційне агентство Волинські Новини щиро вітають Миколу з днем народження, дякують за небайдужість та бажають сил, натхнення й миру!

Окрім того, Штиль дякує обласній спілці ветеранів Афганістану під керівництвом Григорія Павловича, зокрема Валерію Курстаку та Ларисі Тарасюк за безмежну працю, недоспані ночі та бандерівський борщ.

Зауважимо, солдатські сухпайки, які містять у собі засушений буряк, бійці називають бандерівським борщем.

Не оминули допомогою волинян в секторі М і Благодійний фонд «Волинь 2014», обласний координаційний центр з надання допомоги учасникам АТО, - їм теж щира подяка.

Також неабияк вдячні бійці Юрію Гредасову із фірми «Ганок», який надав хлопцям комплект інструментів. Ними військові наразі ремонтують бойову техніку.

Велику подяку воїни висловлюють батьку однокласника бійця Штиля В’ячеславу Альфьорову та його колезі Валентині Черниш, яка курує доставкою благодійної допомоги на схід; отаману лищенської «Волинської січі» Миколі Турку та Галині Вальчук за продовольчу підтримку.

З особливою теплотою боєць відзивається про учнів 7-В класу гімназії №4 за солодощі, листівки та прапори. Окрім того, Штиль дякує учням 6-В класу Руслані Шульзі за вкусняшки, та Марині Мельниченко за отриманий лист.

Бійці передають вітання додому, вітають усіх із Вознесінням Господнім, ще раз дякують волонтерам та сподіваються на подальшу підтримку від небайдужих краян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus