USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Поляков заявив, що суд визнав його потерпілим у справі про хабарництво

30 Серпня 2017 07:00
Печерський районний суд Києва визнав народного депутата, члена фракції "Народний фронт" Максима Полякова потерпілим у справі про хабарництво.

Про це заявив Поляков у Facebook.

"Рішенням Печерського районного суду міста Києва за мною визначено процесуальний статус потерпілого у справі щодо провокації підкупу НАБУ. Тепер очікую від генерального прокурора України Юрій Луценко послідовних і мудрих дій. Генеральна прокуратура України має довести до кінця відкрите кримінальне провадження з розслідування діяльності директора НАБУ та організованого ним злочинного угруповання, вручити повідомлення про підозру Ситнику та детективам НАБУ, які сфальсифікували проти мене справу. Буду вимагати максимальної публічності і незаангажованості з боку Генеральної прокуратури України", - написав Поляков.

Депутат Поляков ("Народний фронт") підозрюється у причетності до "бурштинової схеми" нардепа Бориса Розенблата (виключений з фракції БПП). Поляков заперечує будь-які ділові зв'язки з Розенблатом і пояснює переслідування його з боку НАБУ особистим конфліктом з директором Бюро Артемом Ситником. Раніше Поляков відмовлявся надягати електронний браслет стеження на підставі роз'яснення від Конституційного суду, а також тому, що він не перебуває під домашнім арештом.

8 серпня суд заарештував майно Полякова.

17 серпня Солом'янський районний суд Києва продовжив дію запобіжного заходу для народного депутата Максима Полякова до 17 жовтня включно із зобов'язанням носити електронний браслет, який йому одягли після п'ятої спроби, і здати паспорти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus