USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Зірки естради та найдорожчий готель Карпат: Івахів витратив мільйон на ювілей

27 Січня 2018 17:55
Найбагатша людина Волині, один із засновників компаній «Континіум», куди, зокрема, входять автозаправки «WOG», депутат Степан Івахів нещодавно відзначив п’ятдесятирічний ювілей.

Гуляння влаштували в одному з найдорожчих готелів Прикарпаття. Стиль вечірки обрали космічний, адже депутат записав навіть спеціальне відеозвернення, як він на місяці чекає землян в гості. Тож, журналісти дізналися, хто був із запрошених, хто із зірок розважав і, скільки депутату коштувала така вечірка.

Про це йдеться в сюжеті ТСН на телеканалі 1+1.
За сценарієм відеозапрошення, з Місяця Івахів летить на Трускавець, бо ж саме там у своєму п’ятизірковому готелі відзначає ювілей – 50 років.
На день народження депутата парковка розкішного готелю – переповнена.
Елітні автомобілі здебільшого із волинською реєстрацією. Всередині готелю охорона ледь не на кожному кроці. Івахів святкує в окремому залі на півтисячі людей. На вході напис: «марафон у майбутнє».

Зі слів охоронців, у залі справляють ювілей, подивитися простим смертним вони не дозволяють.
Також на кадрах видно і самого ювіляра. Степан Івахів – власник компаній «Континіум», куди входять автозаправки «WOG». «Forbes» у 2015 році оцінив статки Івахіва майже в 100 мільйонів доларів.
Серед запрошених гостей – рідні та політики, зокрема в об’єкти камери потрапляє Володимир Литвин, а також чоловік, схожий на депутата Сергія Мартиняка.

У найдорожчому готелі Прикарпаття гостей Івахіва розважають Олександр Педан та Сергій Притула, а на сцені – Оля Полякова, гурт «Ненсі», балет «Фрідом».
У той час, як гості розважаються, безліч подарунків іменинника вже вантажать у позашляховик. Журналістам вдається розглянути один з подарунків від друзів – це тиждень подорожі на яхті.

Гуляють день народження і наступного дня, дрес-код для гостей уже не космічний – вишиванки. На сцені – знову зірки, серед яких ТІК та Таяна. Зірки два дні охоче постять свої фото та відео з люксового готелю, адже по Instagram можна скласти список запрошених.

За оцінками фахівців, такий набір обійшовся ювіляру у десятки тисяч доларів, не враховуючи вартості номерів. Найскромніша кімната в цьому готелі коштує від 3 тисяч гривень. Журналісти спробували забронювати номер в дні святкування ювілею, та на рецепції запевнили: «вільних місць немає». На час святкування там жили лише іменинник та його гості.

ТСНівці задаються питанням, чи будуть витрати на свято та подарунки відображені в декларації депутата.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
103 Показати IP 27 Січня 2018 18:07
Додай в зарплаті медицині
Коли вже нагуляється Показати IP 27 Січня 2018 18:28
Шото-шото за білявка майкнула поруч з Івахівим? Знову нова кобіта якась, але точно що не дружина по паспорту. Цю секс-хворобу він перейняв від свого колишнього закадишнього, який вже відгулявся!
К.лучанин до Коли вже нагуляється Показати IP 30 Січня 2018 13:49
Не завидуйте люди, не завидуйте ...
Хіба так святкують? Показати IP 27 Січня 2018 18:36
А не краще було б так, по-простому: картопельки в мундирах, сальця домашнього, гуся запекти в печі, капусточки домашньої з льняною олією на великий стіл поставити - та запросити по одному-двох виборців з кожного села округу, та прозвітувати скільки штанців протер у Верховній Раді, борючись за щасливе життя простих людей, та чесно зізнатися скільки мільйонів хапанув у держави за минулий рік, та пояснити простим людям - скільки ще часу буде провжуватися отакий безлад...
123 до Хіба так святкують? Показати IP 30 Січня 2018 13:50
... та пояснити простим людям - скільки ще часу буде провжуватися отакий безлад... - ПОКИ ОТІ ПРОСТІ ЛЮДИ ЗА КОНТИНІУМІВСЬКІ ПОДАЧКИ БУДУТЬ ОБИРАТИ ДЕПУТАТІВ ДО ВР, безлад буде продовжуватись!!!
хехъ Показати IP 27 Січня 2018 20:40
гуляй Стьопа, один раз живемо. Нехай заздрять !!
Стьопа-космос Показати IP 27 Січня 2018 21:29
Так тепер його і будуть називати.Був би живий Миронович,то,може б, і друха поправив бо Стьопа трохи обіс**вся з цією космічною темою.Але ж,на жаль,немає кому поправити.Ось і вийшло бездарно.Традиційно,на жаль.
Діагноз:БЕЗНАДІЙНИЙ до Стьопа-космос Показати IP 27 Січня 2018 22:43
А сам себе він вже не поправить - це безнадійно!
Надгробні ТАНЦІ Показати IP 28 Січня 2018 10:57
Дуже важко усвідомлювати мотивацію цього страхітливого дійства, коли відомо, що ці дикі танці Івахів організував на труні покійного Єремеєва і за гроші, які він нечесно віттягнув у сім'ї свого колишнього товарища. У дітей Єремеєва, яким на його похоронах слізно клявся бути батьком. Який же ти, Степане, після цього батько їм - від таких батьків діти відрекаються?!
САва Показати IP 28 Січня 2018 19:19
А ІВахів свою коханку запрошував? На фото Івахів з блондинкою , хто це? Жінка покрасилась?Чи хто? Івахів же показував фото якоїсь так званої коханки покійного друга ( хоча це дуууже непорядно і соромно робити коли твого друга немає, якщо можна ще за таке називатись другом).
Коріш Показати IP 28 Січня 2018 19:23
А Івахів жінку хоч запросив ? А то за ручки з якоюсь цитрою?! Хай розкаже як він з своєю живе, а не говрить проінших , бо не знає щось розумніше сказати то переходить на особисті інтимні речі. Хай розкаже про своє особисте, чи в жінки треба запитувати з ким то Степан за ручки біжить від журналістів чи від жінки так втікає?
кОБЕЛЯКИ !!! Показати IP 28 Січня 2018 20:27
івахів та йому подібні вже помішалися на тих бл...дях!
Антон Показати IP 29 Січня 2018 12:10
Якщо Бог хотів накарати то послав багато грошей. І видно що Івахів живе у іншому світі, в таких людей вже цінностей немає, баб міняють як перчатки. Гроші і слава портять людей так було завжди. На заправках бензин дорожчае кожного дня то чому Івахові не гуляти так? Люди плятять за бензин то Івахів живе!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus