USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Поліція розслідує напад митників на журналістів «Аверсу»

9 Травня 2019 12:19
Учора ввечері по 21 годині на лінію служби «102» поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Світязь Шацького району невідомі особи нанесли тілесні ушкодження знімальній групі однієї із телерадіокомпаній з Луцька, пошкодили телекамеру та відкрито заволоділи документами та особистими речами телеоператора, інформує поліція Волині.

Як повідомлялося, 6 травня поляки затримали 1300-кілограмову партію бурштину з Волині. За інформацією журналіста Євгенія Плінського, контрабанду пропустили за негласним розпорядженням начальника Волинської митниці Євгенія Шелігацького. Тож журналісти ТРК Аверс у рамках редакційного завдання намагалися поспілкуватися з митниками та розпитати про інцидент. Але проти журналістів , які навідалися на день народження начальника ПП «Ягодин» Олександра Оникійчука до ресторану «Лемарк» у селі Світязь Шацького району, застосували фізичну силу, заламали їм руки. Потому забрали телефони та побили камери.

На місце події одразу ж виїхали керівництво та група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції, відповідальні співробітники та слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції в області.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів передбачених ч. 1 ст. 171 ( перешкоджання законній професійній діяльності журналістів), ч. 1 ст. 186 (відкрите викрадення чужого майна - грабіж) та ч. 1 ст. 125 ( умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Поліція проводить комплекс невідкладних слідчо-оперативних заходів, спрямованих на встановлення всіх осіб причетних до скоєння цих злочинів та притягнення їх до відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 9 Травня 2019 13:34
Але скоро всім повідомлять, що то журналісти напали на митників, і побили їх, а документи просто погубили ... А от побиті митники просто ті документи підібрали і хотіли повернути! "Правда восторжествує", походу все бидло "чомусь" відчуло свободу і повилазило ...
321 Показати IP 9 Травня 2019 15:41
Очевидно, побили журналістів Аверсу-чи не так?
Митник з реанімації Показати IP 9 Травня 2019 17:07
Багато митників є особами з особливими потребами (інвалідами ! ). Так що побачимо хто є аніжєдєті....
Митник з тюрми Показати IP 9 Травня 2019 17:08
Сучасна українська фантастика!!! А ви що, повірили?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus