USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Поліція Волині створюватиме ситуаційний центр

26 Липня 2019 14:19
Зміни до програми профілактики правопорушень в області, що передбачають фінансування ситуаційного центру в ГУ Нацполіції, ухвалили депутати Волиньради.

Проект рішення про внесення змін до Програми профілактики правопорушень у Волинській області на 2016 – 2020 роки, зі змінами 26 липня підтримали депутати облради під час позачергової 24 сесії.

Перелік завдань і заходів програми та результативні показники» доповнити абзацом наступного змісту:

«- використання сучасних технічних засобів, зокрема впровадження єдиного комплексу відеоспостереження на території області, значно підвищить оперативне реагування на скоєні злочини, збільшить кількість розкритих кримінальних правопорушень, призведе до зменшення таких видів злочинів, як пограбування, розбійні напади, незаконні заволодіння транспортними засобами, хуліганств, порушення правил дорожнього руху».

Загальний обсяг фінансових ресурсів необхідних для реалізації програми, таким чином, у 2019 році становитиме 4,044 мільйона гривень, з них 3,839 мільйона – кошти обласного бюджету, у 2020 році – відповідно 11,247 та 11,042 мільйона.

Як повідомляв раніше начальник управління превентивної діяльності ГУ Нацполіції в області Володимир Солоненко, зміни стосуються передбачення фінансування ситуаційного центру в ГУ НП в області. До складу такого центру входитимуть служба 102, яка приймає звернення та передає їх диспетчерам, служба управління нарядами, чергова служба та ситуаційні аналітики, які в режимі онлайн збиратимуть інформацію про випадки та події, а також служба стеження, яка контролюватиме використання засобів електронного контролю та домашніх арештів. Всі служби розміщуватимуться в одній будівлі, у сусідніх кабінетах і здійснюватимуть паралельне керування нарядами. Планують придбати дрон, який забезпечуватиме онлайн трансляцію з місць проведення будь-яких заходів. Створення центру, мовляв, значно покращить реагування нарядів на будь-які події та виклики, поліпшить прийняття управлінських рішень щодо вирішення проблем за кожною конкретною ситуацією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus