USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Понад 50 дітей вбито в Україні за пів року

24 Червня 2019 19:39
З початку 2019 року в Україні вбито понад 50 дітей, тож поліція просить Верховну Раду посилити захист дітей від насильства.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

«Ми хочемо достукатись до депутатів Верховної Ради, що потрібно розглянути цей законопроект № 6607. Повинен бути Єдиний реєстр осіб, які вчинили сексуальні злочини відносно неповнолітніх. Зокрема, такий реєстр існує в європейських країнах. Підвищена увага до цих людей – це велика профілактика, це зупиняє цих осіб», – цитуються в повідомленні слова голови Нацполіції Сергія Князєва.

«На жаль, в цьому році понад 50 дітей вбито. І питання як захистити наших дітей – стоїть перед нами усіма. Відтак Національна поліції була одним з ініціаторів подання петиції щодо посилення покарання за сексуальні злочини відносно дітей до Верховної Ради», – додав Князєв.

Нагадаємо, 23 червня в Києві в озері Вирлиця знайшли убитим 9-річного хлопчика. У поліції повідомили, що на тілі дитини були «численні колото-різані рани». Одразу ж затримали 30-річного вбивцю, що є братом співмешканця мами загиблого.

19 червня при обшуку в одному з домогосподарств на Одещині поліцейські виявили тіло 11-річної дівчинки у вигрібній ямі.

Затриманий сусід дівчинки зізнався, що затягнув її до себе у двір, намагався зґвалтувати, а коли вона стала чинити опір – задушив і завдав кілька різаних ран, після цього викинув тіло, прив’язавши груз до ніг, і знищив сліди злочину.

3 червня у Київському міському центрі дитячої нейрохірургії помер 5-річний Кирило Тлявов, який 31 травня на власному подвір’ї отримав кульове поранення у голову.

За підозрою у вбивстві дитини затримали двох поліцейських: Івана Приходька та Володимира Петровця. 4 червня їх арештували на 2 місяці без права внесення застави. Вони не визнали своєї провини, відмовились свідчити у справі і проходити тест на алкоголь і сліди пороху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Просто Показати IP 24 Червня 2019 20:17
Закон савченко в дії
РЮ Показати IP 24 Червня 2019 21:08
Зате п@дерасти захищені на марші в Києві. Скоро п@д@філам дозволять марширувати. А чо? Хай мають рівні права. Д@більне керівництво.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus