USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У бойовиків підтвердили, що готують полонених до обміну

17 Серпня 2015 11:48
Переговори з бойовиками про обмін полоненими і заручниками тривають.

Волинська активістка Наталія Боярина у понеділок, 17 серпня, знову висловила надію на швидке визволення з полону волинських героїв Сергія Фураєва та Артема Комісарчука, розмістивши на сторінці групи «Повернути додому комбата» коментар Дарини Морозової, яка займається обміном з боку бойовиків:

Ось так ДНР,прокоментували вчорашній "балаган",щодо страти Фураєва,та Комісарчука!

Posted by Natalia Boyarina on 17 августа 2015 г.


«Хочу заявити, що сторона ДНР не збирається розстрілювати Фураєва Сергія та Комісарчука Артема,ніхто їх не буде страчувати. Хлопців готують до обміну. Обмін на 90% зірвався, якраз таки через амбіції деяких волонтерів», - написала Наталія Боярина.

Раніше повідомлялося, що бойовики зірвали обмін полоненими у форматі "13 на 13".

Серед полонених українських військових мали б звільнити офіцерів, які провели в неволі рік після трагічних подій під Іловайськом. Кілька бійців, яких повинні були обміняти тієї ночі, раніше були засуджені бойовиками до розстрілу. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" розповів парламентер, учасник обміну, що зірвався Василь Ковальчук. Серед них – волинський офіцер Сергій Фураєв, який перебуває в полоні уже більше 300 днів.

ЧИТАТИ ЩЕ: ХТО З ВОЛИНСЬКИХ БІЙЦІВ ДОСІ – У ПОЛОНІ БОЙОВИКІВ. СПИСОК

Чекаємо на наших Героїв. Повертайтеся.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus