USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Повертайтесь живими»: фото-побажання бійцям від волинян

4 Грудня 2014 09:06
На благодійному ярмарку «Підтримай героя», що відбувся у луцькому Палаці учнівської молоді 29-30 листопада, усі охочі могли створити фото-побажання для військових. Про це інформує ГО «Фундація розвитку громад».

Усі відвідувачі ярмарку мали можливість за пожертви сфотографуватися із побажаннями для військових. Для цього організатори підготували вже готові побажання та аксесуари, також можна було написати своє особисте побажання. Окрім того, усі охочі могли купити різноманітні вироби волинських майстрів, вишиванки, одяг для дітей та дорослих, шапки та рукавички, вироби з пластмаси, книжки, картини, посуд, аксесуари, прикраси та ще багато чого іншого.

«На Волині дуже багато талановитих людей, які здатні створювати неймовірні шедеври. Усі учасники поставились до заходу дуже відповідально. «Теремно Хліб», наприклад, спекли особисто до ярмарку чудові кекси з українськими солоденькими прапорцями, дуже гарно оформили своє місце для продажу. Майстриня Юлія Жолубак із «Ryaba Vosh» та творча формація «Вузлик» повністю віддали усю свою виручку на потреби АТО, навіть не взявши кошти за витрачені матеріали. Ксенія Вдячна та інші художниці й майстрині віддали на потреби бійців свої вироби та провели для усіх охочих майстер-клас. Учасники ярмарку знижували ціни заради бійців та віддавали товар «за скільки дадуть». В нас живуть неймовірні люди! Ми щиро дякуємо кожному!», – розповідає координатор благодійних програм громадської організації «Фундація розвитку громад» Любов Казмірчук.



Окрім того, під час акції зібрали понад 8 тисяч гривень, теплі речі, зокрема військова форма, тепле взуття, шапки, кофти, шкарпетки, тепла білизна, спальники, ковдри, медикаменти, горіхи та медикаменти для бійців.

Також увечері 29 листопада у Палаці учнівської молоді відбулася Друга гра сезону Всеукраїнської ліги КВК «Волинь». Під час гри та після її закінчення зібрали додатково 1064 гривень.

Нагадуємо, в ярмарку взяли участь Ryaba Vosh, ПВКП «Волиньспецторг», Арт-Дім, книгарня «Руніка», ПАТ «Теремно Хліб», «Тигрес», ТМ «Руна», «Юніка», ПАТ «Луцькпластмас», «Волинський сувенір», творча формація «Вузлик», «Бісеринка», Волинське державне училище культури і мистецтв ім. І. В. Стравінського, Луцький центр професійно-технічної освіти, Східноєвропейський національний університет, Маневицька виправна колонія (№42), майстрині Тамара Єрмолаєва, Алла Свідерська, Жанна Троцюк, Валентина Галкіна, волинські художниці та інші. Волинська обласна громадська організація «Фундація розвитку громад» дякує усім учасникам та відвідувачам ярмарку «Підтримай героя!».

Ми продовжуємо збір коштів та теплих речей для військових за адресою: Луцьк, вулиця Шопена, 11 (Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки, 2-ий поверх). Телефон: 0673328802; 0673323040. Самостійно перераховувати кошти можна на р/р № 26007500045607

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», Луцьк, МФО 300614, ЄДРПОУ 37707135. Усі зібрані кошти будуть витрачені на потреби волинських військових в зоні АТО. Більш детальну інформацію про допомогу ВОГО «Фундація розвитку громад» українській армії та звіти дивіться на сайті http://vogofrg.org/.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 4 Грудня 2014 11:09
молодці
Наталя Показати IP 10 Травня 2016 17:14
Миру здоров'я терпіння

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus