USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Повідомили про стан байкера з Дніпра, який травмувався в смертельній ДТП на Волині

14 Вересня 2019 12:21
43-річний водій мотоцикла Honda Gold Wing, який травмувався в смертельній аварії під Ковелем, перебуває в стані середньої важкості, проте його життю нічого не загрожує.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив завідувач травматологічного відділення Ковельської центральної районної лікарні Богдан Байчук.

«Динаміка позитивна. В нього закрита черепно-мозкова травма – струс мозку, а також забій хребта. Загрози для його життя немає, поступово він стабілізується, після чого продовжить амбулаторне лікування вдома», – повідомив Богдан Байчук.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, аварія на трасі Київ-Ковель-Ягодин неподалік села Старі Кошари, унаслідок якої загинув байкер із Дніпропетровської області, сталася 13 вересня близько 11 години. Інший байкер госпіталізований в Ковельську міську лікарню.

Відповідно до попередньої версії поліції, винуватцем ДТП був саме водій легковика, який почав розворот в забороненому місці і підрізав байкерів. Це підтверджують і очевидці аварії, які розповіли, що водій не помітив колону з 9 мотоциклів, виїхавши на дорогу прямо перед ними.

Згодом нам стало відомо, що автомобіль Volkswagen Sharan зареєстрований на лісничого Зеленівського лісництва Волинської області Олександра Карпука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тор Показати IP 14 Вересня 2019 13:19
Хто лосю з лісництва продав права???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus