USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Пожертви від лучан передали воїнам АТО

21 Травня 2015 10:31
Представники Громадської організації «Фундація розвитку громад» передали чергову допомогу волинським воїнам АТО на схід.

Так, у 80-у бригаду відправили 5 комплектів форми «бундес» парка, 5 штанів, 1 окремий комплект форми, 1 камуфляжні штани, 17 кителів «британка», 2 пари берців, 3 розгрузочні системи «Моллі». На закупку одягу витратили 3300 гривень, берці отримали від волонтера «Волинь SOS» Тетяни Должко, - повідомляють у прес-службі ГО.

Не менш важливою була допомога бійцям нацгвардії, які нещодавно відправилися на схід. Їм передали 50 турнікетів (джгутів для зупинки кровотеч). Загальна сума витрачених коштів для закупівлі склала 3750 гривень.

Кошти для забезпечення потреб волинських солдат, а саме 6 тисяч гривень отримали від організаторів цьогорічної Університетської благодійної імпрези «З миром у серці», що відбулася 24 квітня у головному корпусі СНУ, а також взяли з виручених на Фестивалі вуличної їжі та Днів вуличної музики (у рамках проведення благодійної фотозйомки).

«За вашої підтримки ми зібрали кошти й закупили солдатам речі першої необхідності. Однак у нас ще багато роботи… Пам’ятайте, кожна гривня може врятувати чиєсь життя, тож не будьте байдужими, адже ці хлопці воюють за нас з вами та наш спокій!», – розповідає волонтер Стас Ольшевський, член правління ГО Волинської асоціації КВН.

«Як голова студентської профспілки СНУ хочу активніше долучати студентів до волонтерської роботи й спонукати їх до нових форм благодійності. Ми дуже раді співпрацювати з громадськими організаціями: до них постійно звертаємося за допомогою і вони знають, що та кому потрібне. Питання забезпечення нашої армії зараз стоїть особливо гостро, не менш важливим є і необхідність допомоги хворим дітям. Тож виручені на благодійній імпрезі кошти були скеровані саме у цих двох напрямках», – стверджує один з організаторів цьогорічної Університетської благодійної імпрези та голова студентської профспілки СНУ Вадим Курилюк.

Представники ГО «Фундація розвитку громад» зауважують, що принести необхідні солдатам речі (берці, засоби гігієни, чай, каву та цигарки) може кожен небайдужий за адресою: Луцьк, вулиця Шопена, 11, Волинська ДОУНБ ім. Олени Пчілки, 2-ий поверх, або ж перерахувати кошти на картку ПриватБанку 4149 4978 2335 8173 (Євпак Юлія Сергіївна, виконавчий директор організації).

Також можна перерахувати пожертви на розрахунковий рахунок організації: № 26009055504051 ПАТ «КБ ПРИВАТБАНК», Луцьк, МФО 303440, ЄДРПОУ 37707135.

Усі зібрані кошти будуть витрачені на забезпечення потреб військових у зоні АТО.

Переглянути звіти про виконану роботу та направлену допомогу можна на офіційному сайті організації, а також у соціальних мережах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus