USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Позор на всю Україну» - Клімчук про справу Вікторова

10 Жовтня 2011 10:31
Голова обласної державної адміністрації Борис Клімчук заперечив, що у кримінальній справі, яку порушила прокуратура області проти директора комунального підприємства «Луцький спеціалізований комбінат побутового обслуговування населення» Олександра Вікторова, є політичні мотиви.

«Мені не важить прізвище і партія. Мені важить Волинь. Не важливо звідки йде скандал і запах. Це Волинь все одно», - заявив Клімчук під час оперативної наради 10 жовтня.

«Якщо люди лучани говорили, що вартує кладовище в Гараджі… Тих, хто самі не стикався – воно не пече. Тим, хто стикався, якби пекло, але вони мовчали. Платили і мовчали. От. Здавалося, ну чого? Чого мовчать? Що це таке? Хто там збирає: податкова, міліція, прокуратура? Ні. Тут можна зрозуміти боязнь людини», - додав губернатор.

Голова облдержадміністрації розповів, що справа набула розголосу і впливає на репутацію області.

«А тепер позор на всю Україну і все одно чиряк прорвало… Знаєте губернатори мають таку звичку. «Ну що там у тебе?», «Хм, а у тебе?». Давить на психіку…», - додав губернатор.

Нагадаємо, що Вікторову, який є директором комунального підприємства «Луцький спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» інкримінують вимагання хабара у 1,3 тисяч доларів.

Зі слів батька затриманого Вікторов, що нині перебуває у розшуку, впевнений у своїй невинуватості, а однією з цілей цієї кримінальної справи називає «дискредитацію «Свободи» в обласній раді».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Свідомий громадянин Показати IP 10 Жовтня 2011 13:23
Чия б свиня хрокала. Ви пане Клімчук краще за на себе і свою челядь дивіться, а то рильце в самого в пушку. Хіба лікування славного губернатора від алкоголізму, його махінації з землею, синдром даунізму і тупості Башкаленка не шкодять репутації області?!
Кіндрат Показати IP 10 Жовтня 2011 16:23
Сажать нада Свободовцев! ! !
Аля Показати IP 10 Жовтня 2011 16:58
Пан Кіндрат ??? Скоробудуть для вас вагони і за Урал вон
Я Показати IP 10 Жовтня 2011 19:45
Ще б за лікарні взялися б реально, а не тоді коли треба який-небуть плановий показник. Саме більше корумпована це онкологічна лікарня. У людей біда, а вони не соромляться та встановлюють свої тарифи на операцію.
Українець Показати IP 10 Жовтня 2011 19:59
Вітів, Вітів, сам гімнюк і гімнюків набрав, а так багато високих слів від тебе було, позоріще, як тебе Тягнибок терпить?
Soldier of fortune Показати IP 10 Жовтня 2011 20:43
Страшно, ой як страшно стало. Усі по блогах витирають інформацію і форматують вдома та на роботі жорсткі диски, витирають матеріали у соцмережах. Завтра - апокаліпсис української демократії. Опупеоз риганальної політики. Башкаленко готує заяви на вступ до партії для нових членів, яких завтра буде вже багато. Сізо - ущільнюють затриманих у камерах - скоро поповнення з числа тих, хто був незадоволений літнім часом, податковим кодексом, пенсійною реформою і "Житєлямі даунбасса" і гектарами Клімчука у Підгаєцькій сільраді... Ось ганьба! Ось український патріотизм! Вас під ноги - а ви - ну і нехай... Мовчите? Ну й мовчіть, скоро по вас прийдуть...
Совість Волині Показати IP 10 Жовтня 2011 22:26
Вся украинская власть = это позор!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus