USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Працівники «Волиньторфу» захищаються від рейдерів блокуванням прохідної. ФОТО

27 Лютого 2013 15:09
Працівники ДП «Волиньторф» вимагають, щоб міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький призначив на посаду директора підприємства Івана Киричика, якого звільнив з цієї посади 23 лютого.

Мітинг відбувся під стінами ДП «Волиньторф» 27 лютого, - повідомив депутат Волиньради Ігор Гузь («Фронт Змін») «ВолиньPostу».

Зокрема, «волиньторфівці» організували імпровізований мітинг, під час якого зобов'язали голову Прилісненської сільради та голову Маневицької райради Петра Зінчука їхати в Київ, щоб домовитися про поновлення Киричика.

Також працівники підприємства заблокували прохідну, бо бояться рейдерського захоплення підприємства.

«До місця мітингу приїхало багато міліції та «Беркут», - додав Гузь.



Він каже, що люди планують блокувати прохідну до суботи, другого березня. Мовляв, якщо до того часу не поновлять директора, поїдемо мітингувати до Києва і до Луцька.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ричук Показати IP 27 Лютого 2013 16:06
«ВолиньPostу» - поставте апостроф чи шо, бо як ігрек в кінці читається :-) - получаєця якесь "Волиньпості"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus