USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Правда про куріння» застереже підростаюче покоління від згубних звичок

17 Березня 2009 09:26
Продакшн-студія «Правда PRO», структурний підрозділ Волинського обласного благодійного фонду «Переображення», видала нову профілактичну брошуру «Правда про куріння», у якій подані актуальні факти, пов’язані з курінням, наведена законодавча база, вказана «тютюнова» статистика в Україні, розповідається про історію куріння та показуються його наслідки. Читачам будуть цікаві розповіді колишніх та нинішніх курців, а також приклади з життя залежних від куріння «зірок». Та найголовніше – у брошурі розповідається про вихід із нікотинової залежності, – 17 березня інформують «Волинські Новини».
 
За повідомленням прес-служби ВОБФ «Переображення», це 4-та брошура із серії профілактичних брошур «Правда про» (раніше були видані брошури та документальні фільми про наркотики, СНІД та алкоголь) є гарним матеріалом для розповсюдження під час проведення програм для молоді та рекомендована фондом «Переображення» як матеріал для виховних занять.
 
«Вірю, що ці матеріали допоможуть застерегти підростаюче покоління від згубних звичок, які нищать особистість. У 2009 році плануємо видати брошури «Правда про аборт» і «Правда про ігрові автомати», оскільки це теж дуже актуальні теми для молоді», – розповідає автор Сергій Шараєвський.
 
Довідково:
 
На нашій планеті курить понад 1,3 мільярда людей. За 1 секунду на Землі викурюється 300 тисяч цигарок. Куріння є причиною 6% смертей у всьому світі. Кожні 10 секунд з’являється нова жертва тютюну. З 1950 року куріння вбило 62 мільйони людей і це більше, ніж загинуло у Другій світовій війні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus