USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Президентом України стає людина з телеефіру, - експерт

16 Червня 2017 20:06
На сьогоднішній день практично нереально, щоб в українському політичному середовищі з’явилися нові люди, які матимуть підтримку ТБ і не матимуть шансів потрапити до лідерів рейтингу кандидатів на пост керівника держави.

Про це в ефірі програми «Перші про головне. Коментарі» заявив Тарас Козак, координатор громадянської платформи «Нова країна», повідомляє ZIK.

«Сьогодні в Україні президентом стає та людина, яка найбільше присутня на телеефірах», – заявив гість програми.

З його слів, для того, щоб великі телеканали «піарили» певну людину, власники телеканалів повинні розуміти, що це за людина і що вона, ставши першою особою, Президентом чи прем’єр-міністром, не буде суперечити їхнім інтересам та ламати систему, в якій вони звикли жити.

Для того, щоб телеканали почали «розкручувати» нову людину, вважає Козак, має щось трапитись, та навів приклад із Надією Савченко – людям було цікаво, які події відбуваються у її житті, коли Надія ще була у РФ та коли повернулася до України.

«Все одно людина нібито нізвідки спочатку була «розкручена» партією «Батьківщина», тому що її поставили на перше місце, і «Батьківщина» вклала у неї гроші, не сподіваючись, не вірячи, що ця людина може спокуситися на святе – конкурувати із Юлією Тимошенко, а ми бачили, що це було», – зазначив Тарас Козак.

На думку гостя програми, нині практично нереально, щоб в українському політичному середовищі з’являлися нові люди, які матимуть підтримуватися ТБ і шанси потрапити до лідерів рейтингу кандидатів на пост керівника держави.

Політтехнолог Сергій Гайдай зауважив, що, на його думку, Україна в майбутньому може і взагалі обійтися без президентської посади.

«Наш менталітет, історична та політична пам’ять така, що… саме українцям притаманна така форма як «рада», «радитись», «збиратись», – зазначив експерт.

Він наголосив, що для України не притаманно, щоб державою керувала «сильна рука». «Але нам потрібен такий президент років на три, щоб прийти і зробити перетворення», – вважає Сергій Гайдай.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 16 Червня 2017 22:02
Саме тому Тимошенко заборонили показувати в телеефірах, а шЛяшко з Попрошенко і Бойко з ящика не вилазять?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus